بورس تهران دوشنبه مورخ 13 مرداد 1393

شیرازی
شیرازی
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Twitter

 


ساعت ۸ و ۲۵ دقیقه: روز گذشته بازار بورس تهران روز منفی را سپری کرد. منفی که شاخص کل را به اولین حمایت خود رسانده است! حمایتی که انتظار داریم بازار به آن عکس العمل نشان دهد و حداقل امروز، شرایط بهتری را نسبت به روز گذشته ایجاد نماید!


 


 ساعت ۸ و ۳۵ دقیقه: به نقل از محمد: “دنیای اقتصاد / در شرایطی که بازار خودروهای داخلی به دلیل حل و فصل نشدن مجادله قیمت بین شورای رقابت و مجلس هنوز هم در بلاتکلیفی به سر می‌برد، خبر می‌رسد که بازار وارداتی‌ها با توجه به رشد قابل‌توجه واردات این نوع خودروها به کشور به نوعی اشباع شده است. اگر این روزها نگاهی به آگهی‌های فروش شرکت‌های واردکننده خودرو به کشور بیندازیم، متوجه خواهیم شد بسیاری از آنها به دلیل کاهش تقاضا و به عبارت بهتر، «ناهمخوانی عرضه و تقاضا»، روی به فروش قسطی و چکی محصولات خود آورده‌اند که این موضوع در مورد برخی از برندهای لوکس در کشور در نوع خود کم سابقه بوده است. در واقع واردکنندگان با توجه به اشباع بازار درصددند با قسطی کردن فروش خود، مشتریان بیشتری را جذب کرده و از این راه و بدون کاهش قیمت، خودروهای خود را به فروش برسانند. به اعتقاد کارشناسان، رشد قابل‌توجه واردات خودروهای خارجی به کشور (به‌خصوص در سه ماه نخست امسال و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته)، یکی از دلایل اصلی این موضوع به شمار می‌رود، چه آنکه این رشد سبب شده «عرضه» بیش از «تقاضا» شود. کارشناسان بر این باورند که با توجه به آمار واردات و شرایط فعلی فروش واردکنندگان، می‌توان از بازار خودروهای خارجی به‌عنوان بازاری اشباع شده نام برد، اتفاقی که شاید در آینده به کاهش قیمت این خودروها نیز بینجامد. بنابر آمارهای منتشره توسط گمرک کشور، در بهار امسال ۲۳هزار و ۲۴۲ دستگاه خودروی سواری وارد کشور شده است که در مقایسه با آمار هشت هزار و 515 دستگاهی بهار سال گذشته، حکایت از رشد 173 درصدی واردات دارد. حالا باید منتظر ماند و دید با توجه به اشباع بازار خودروهای وارداتی، شرکت‌های واردکننده چه برنامه‌ای برای آینده در نظر می‌گیرند و آیا این «اشباع» می‌تواند کاهش نرخ رشد واردات خودرو به کشور را در پی داشته باشد؟”


 


ساعت ۸ و ۴۵ دقیقه: به نقل از محمد: “افزایش قیمت انواع فولاد در بازار غیررسمی—دنیای اقتصاد / بازار مصرف محصولات فولادی که تا پیش از ماه رمضان به دلیل ضعف نسبتا عمیق معاملات در بازار رسمی و غیررسمی با قیمت‌های کاهشی روبه‌رو بود، با آغاز این ماه و فصل استراحت فعالیت‌های ساختمانی در رکود بیشتری گرفتار شد، اما با نزدیک شدن به تعطیلات عید فطر روند کاهنده قیمت‌ها در بازار برگشت و مقاطعی نظیر میلگرد و تیرآهن، نبشی و ناودانی در بازار غیررسمی افزایش قیمت را تجربه کرد، افزون براین، بر حجم معاملات انباری و مصرفی فولاد نیز افزوده شد. به گفته یکی از معامله‌گران، روند مثبت قیمت‌ها در بازار آزاد نه به دلیل اضافه شدن تقاضا، بلکه ناشی از کمبود عرضه محصولات فولادی در طول چند هفته اخیر است فعالان بازار می‌گویند: با ثبت پیشنهادهای خرید، قیمت‌ نهایی فروش محصولات فولای روی نرخ‌های بالاتری نسبت به هفته‌های گذشته می‌ایستد که به این ترتیب تا زمانی که حجم عرضه در بازار به حد نرمال نرسد، این روند مثبت قیمت‌ها ادامه خواهد داشت. علاوه بر رشد مقطعی قیمت‌ها در بازار آهن، روز گذشته شاهد افزایش نرخ شمش تولیدی فولادسازان خصوصی و شمش وارداتی در مبادی ورودی کشور نیز بودیم. در حالی که تا روز شنبه 11 مرداد ماه و در بازه حدودا دو هفته‌ای‌ متوسط قیمت شمش روسیه 1710 تومان به ازای هر کیلو در بندر انزلی پیشنهاد می‌شد اما روز یکشنبه این رقم به 1725 تومان افزایش یافت. در همین حال میانگین بهای شمش ترکیه و کره‌جنوبی نیز در بندر امام با افزایش 10 تومانی در هر کیلو به 1705 تومان رسید. به این ترتیب به دلیل تاثیر متقابل قیمت‌ها در بازار شمش و مقاطع، متوسط قیمت این محصول رشد کرد. البته روند افزایشی قیمت‌ها در بازار آزاد در حالی است که روز گذشته در بورس کالا میلگرد فولاد آلیاژی ایران با 5 تومان کاهش نرخ به فروش رسید. در این روز سبد میلگرد گرید A3 در سایزهای 16 تا 25 با قیمت 1685 تومان عرضه شد که در حجم 1150 تن و با قیمت 1680 تومان خریداری شد.”


 


ساعت ۸ و ۵۰ دقیقه: به نقل از علی: “وصندوق پیش بینی سود خود را 805 ریال اعلام کرد در حالیکه قبلا 600 ریال اعلام کرده بود. این شرکت طی گزارش 9 ماهه 36 درصد از سود سالانه را پوشش داده است و احتمال بازگشایی سهم در روز جاری وجود دارد. در بودجه عواید حاصل از فروش ایران خودرو لحاظ نشده است”


 


ساعت ۸ و ۵۵ دقیقه: به نقل از محمد: “بررسی چند گزارش سه ماهه—-صنایع لاستیکی سهند اولین شرکتی بود که در روز یازدهم مرداد ماه نسبت به ارائه صورت مالی 3 ماهه خود اقدام کرد. پسهند در طول فعالیت سه ماهه نخست خود توانست به سود 150 ریالی دست یابد. این در حالی است که شرکت در مدت مشابه سال گذشته توانسته بود 38 درصد بیش از مقدار فعلی عمل سودسازی را انجام دهد.——سرمایه گذاری پارس توشه هم در گزارش پیش بینی سه ماهه خود اذعان داشت که 195 ریال از پیش بینی سود 710 ریالی خود را محقق نموده است. بنابراین کارنامه سه ماهه این شرکت سرمایه گذاری با پوشش 27 درصدی سود بسته شده است. گفتنی است در میزان پیش بینی جدید این شرکت نیز تعدیل مثبت دیده می شود چرا که پیش بینی قبلی وتوشه حوالی 613 ریال بوده است که در این گزارش به 710 تغییر یافته است.—–شرکت صنایع کاشی و سرامیک الوند هم در گزارش پیش بینی سه ماهه خود، پوشش 12 درصدی سود را اعلام کرد. این شرکت توانست 29 ریال از پیش بینی 250 ریالی خود را محقق کند. میزان این پیش بینی سود نسبت به گزارش های قبلی کلوند تغییری نداشته است. در صورت مالی کاشی الوند آمده است: مانده تسهیلات ارزی اخذ شده از حساب صندوق ذخیره ارزی در پایان سال مالی منتهی به 92.12.29 مبلغ 637ر029ر3 یورو می باشد که شرکت بابت اصل و فرع آن مبلغ 749ر565ر1 دلار ( معادل 196ر19 میلیون ریال) پرداخت نموده است و مذاکرات با بانک رفاه در خصوص بخشودگی جرائم و تسویه تسهیلات مذکور در حال انجام می باشد. تسهیلات مذکور در پایان سال 92 به نرخ ارز مرجع هر یورو 817ر15 ریال و هر دلار 260ر12 ریال تسعیر شده است. قابل ذکر است نرخ تسعیر ارز برای سال مالی 93 برای فروش صادراتی و مصارف ارزی مبلغ 26.500 ریال به ازای هر دلار در نظرگرفته شده است.—–شرکت هنکل پاک وش هم در صورت مالی 6 ماهه خود، تحقق 628 ریالی سود را مورد تاکید قرار داد. در بررسی عملکرد این شرکت در مدت مشابه سال گذشته مشاهده می شود که روند سودسازی هنکل پاک وش مثبت بوده و نسبت به سال قبل از رشد 37 درصدی برخوردار بوده است.


 


ساعت ۹ و ۵ دقیقه: به نقل از محمد: “مجمع بی سر و صدای شراز 90 درصد سود شرکت را تقسیم کرد. سهامداران این پالایشگاه در مجمع شراز 340 تومان سود نقدی گرفتند؛با این اوصاف 90 درصد از سود 368 تومانی شرکت در مجمع امروز توزیع شد. در مجمع امروز عبدالرحیم شمس الدینی مدیرعامل شرکت وعده بهره برداری از طرح کیفی سازی در سال 95 را داد و رسما اعلام کرد:در سال 93 و 94 این پالایشگاه نمی تواند خود را با کیفی سازی تطبیق دهد و به همین تناسب عدم اجرای کامل این طرح روی وضعیت سود و زیانی شرکت اثر گذار خواهد بود،چرا که پالایش و پخش قطعا در سال جاری و سال آینده شرایط ویژه پالایشگاه های تولید کننده بنزین مرغوب را اجرایی خواهد کرد. در مجمع شراز اعلام شد که بعد از برگزاری این جلسه نماد شرکت در بازار سهام بازگشایی می شود،اما ظاهرا بدون گزارش سه ماهه؛چرا که به دلیل نامشخص بودن فاکتورهای فروش نفت خام توسط پالایش و پخش و از طرفی دیگر قیمت قطعی فروش فرآورده توسط پالایشگاه ها عملا ابهامات پالایشگاه ها تنها برای سال 92 از بین رفته و هنوز فرمول جدید محاسبه خوراک و قیمت فرآورده به عنوان دو ابهام عمده این صنعت بلاتکلیف و نامشخص است. در این جلسه احتمال داده شده که این ابهامات تا برج 6 هم شاید ادامه داشته باشد.”


 


ساعت ۹ و ۱۵ دقیقه: به نقل از محمد: “درخواست افزایش ۱۵درصدی قیمت پودر شوینده—دبیر شورای تولید‌کنندگان پودر شوینده از رایزنی برای افزایش قیمت پودر شوینده همزمان با اتمام ماه مبارک رمضان خبر داد. به گزارش فارس؛جمشید فروزش اظهار داشت: با توجه به اتمام ماه مبارک رمضان و زمان تثبیت قیمت‌ها، جلسات مربوط به تعدیل قیمت پودر شوینده برگزار خواهد شد. وی ادامه داد:‌ تا کنون افزایش قیمتی در مورد مواد شوینده اتفاق نیفتاده، ولی قطعاً این اتفاق خواهد افتاد. فروزش با بیان اینکه تولید‌کنندگان پودر شوینده خواستار افزایش 15 درصدی قیمت این محصول هستند، گفت: رشد قیمت مواد اولیه پتروشیمی، هزینه نیروی انسانی و هزینه انرژی مهمترین دلایل این درخواست تولید‌کنندگان است.”


 


ساعت ۹ و ۲۰ دقیقه: به نقل از علی: “با تغيير مبناي قيمت محصولات پتروشيمي؛ شرکت پلي اکريل ايران در آستانه تعطيلي قرار گرفت—-علي اکبر نجفي گفت: ابلاغ آيين نامه تغيير مبناي قيمت گذاري محصولات پتروشيمي از ارز مبادله اي به آزاد، موجب تقويت رقباي خارجي توليد کننده الياف پلي استر شده است و شرکت پلي اکريل ايران را در آستانه تعطيلي قرار داده است. علي اکبر نجفي مديرعامل شرکت بازرگاني پلي اکريل ضمن اشاره به ابلاغيه وزارت صنعت، معدن و تجارت مبني بر تغيير قيمت پايه محصولات پتروشيمي در بورس کالاي ايران گفت: بر اساس اين دستورالعمل ملاک قيمت گذاري و فروش محصولات شرکتهاي پتروشيمي به شرکت پلي اکريل از مبناي ارز مبادله اي به مبناي ارز آزاد تغيير يافته است، اين در حالي است که اين موضوع فقط براي محصولات خروجي صنايع پتروشيمي در نظر گرفته شده است و خوراک اين مجتمع ها را شامل نمي شود؛ به تعبيري ديگر منابع کشور به قيمت ارزان(ارز مبادله اي) به واحدهاي پتروشيمي داده مي شود و محصولات پتروشيمي به قيمت ارز آزاد به واحدهاي پايين دستي فروخته مي شود. وي گفت: با اين حرکت توليدکنندگان الياف پلي استر درآنسوي مرزها تقويت شده و توليد کنندگان داخلي مانند شرکت پلي اکريل ايران به عنوان يکي از بزرگترين توليدکنندگان الياف پلي استر بشدت تضعيف شده و موجب تحميل زيان سالانه حدود 30 ميليارد تومان و بيکاري حدود 500 نفر مواجه خواهد شد. مديرعامل شرکت بازرگاني پلي اکريل با بيان اينکه با ابلاغ اين دستورالعمل شاهد سرازير شدن الياف پلي استر خارجي به داخل کشور خواهيم بود گفت: با افزايش10 تا 39 درصدي پارازايلين، منواتيلن گليکول و دي اتيلن گليکول به عنوان مواد اوليه الياف پلي استر، قيميت تمام شده اين محصول حدود 26 درصد افزايش خواهد داشت و ديگر توليد پلي استر داخلي مقرون به صرفه نخواهد بود و شرکت پلي اکريل ايران در حاشيه زيان کامل قرار خواهد گرفت”


 


ساعت ۹ و ۳۵ دقیقه: به نقل از علی: “روز دوشنبه 13 مرداد ماه، بورس کالای ایران شاهد عرضه حدود 160 هزار تن ورق فولادی، شمش بلوم، تختال C و تیرآهن است. شرکت فولاد مبارکه اصفهان، در صورت تقاضا، با 40 هزار و 700 تن ورق گرم C، به قیمت پایه 17 هزار و 77 ریال در هر کیلو در تالار محصولات صنعتی و معدنی حضور می یابد. این شرکت همچنین، 28 هزار و 600 تن ورق گرم B را به قیمت پایه 16 هزار و 707 ریال در هر کیلو عرضه می کند. از دیگر محصولات عرضه شده شرکت فولاد مبارکه اصفهان در این روز می توان به چهار هزار تن ورق گالوانیزه G، شش هزار تن ورق سرد B و 2500 تن ورق قلع اندود اشاره کرد. شرکت ذوب آهن اصفهان نیز در حالی با پنج هزار تن شمش بلوم، به قیمت پایه 15 هزار و 410 ریال، در تالار معاملات حضور می یابد که در صورت تقاضا 10 هزار تن دیگر به آن افزوده می شود. این شرکت همچنین، 11 هزار و 760 تن تیرآهن 22 را روی تابلوی عرضه می برد. شرکت فولاد هرمزگان جنوب نیز در صورت تقاضا، 50 هزار تن تختال C را به قیمت پایه 14 هزار و 320 ریال در هر کیلو عرضه می کند. علاوه بر این، 180 هزار تن مس مفتول، 80 تن بیلت آلومینیومی و یکهزار تن کک متالورژی عرضه می شود. این گزارش حاکی است، در این روز و در تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی، مجتمع های پتروشیمی پلی نار، جم، رجال، قائدبصیر و مارون انواع مواد پلیمری را روی تابلوی عرضه می برند. همچنین، سه هزار تن وکیوم باتوم، سه هزار تن لوب کات، 2300 تن گوگرد، 500 تن زایلین مخلوط و 130 تن بنزن راهی تالار معاملات می شود. گروه قیر نیز شاهد عرضه حدود 27 هزار تن انواع قیر شرکت نفت جی و هفت هزار تن انواع قیر شرکت نفت پاسارگاد است. گفتنی است، 430 تن قیر 6070 شرکت های پشم شیشه بام گستر سفید 2000 و دنا بام گلستان در تالار صادراتی عرضه می شود. براساس این گزارش، در این روز و در مجموع، حدود 220 هزار تن انواع کالا در تالارهای مختلف بورس کالای ایران عرضه می شود”


 


ساعت ۹ و ۵۰ دقیقه: به نقل از علی: “بهاي جهاني نفت خام افزايش يافت—در حالي که بهاي نفت اوپک کاهش 2 دلاري را تجربه مي کند، بهاي نفت برنت افزايش يافت. دليل اين نوسان مي تواند انتشار گزارش ذخاير نفتي آمريکا باشد.”


 


ساعت ۱۰ و ۰۰ دقیقه: به نقل از علی: “شرکت پتروشمی زاگرس، 33.99 درصد از سهام شرکت پتروشیمی مرجان را به صورت یکجا چهارشنبه 22 مرداد در بازار سوم فرابورس به فروش می رساند. به گزارش آرمان_آتی به نقل از روابط عمومی فرابورس ایران، 543 میلیون و 999 هزار و 998سهم از سهام شرکت پتروشیمی مرجان به قیمت پایه هر سهم 2200ریال توسط شرکت پتروشیمی زاگرس چهارشنبه 22 مرداد واگذار می شود. ارزش این بلوک 33.99 درصدی، 1.1هزار میلیارد ریال است و به صورت یکجا و شرایطی در بازار سوم به فروش می رود.”


 


ساعت ۱۰ و ۱۵ دقیقه: به نقل از علی: “گزارش بازار—-روند بازار در نیم ساعت اخیر با هیجان خرید برخی سهام برخی صنایع به خصوص صنایع خودرو و لیزینگ همراه بوده اما نمادها با حجم قابل توجه فروش در قیمت های حداکثر روبرو هستند. صف خساپا به سرعت عرضه شد. حاصل روند صعودی بازار اما تنها صف دو نماد فباهنر و وتوشه بوده در حالی که اکثر صف های موجود در همان دقایق نخست شکل گرفته بودند.”


 


ساعت ۱۰ و ۲۰ دقیقه: به نقل از محمد: “شفاف سازی عضو کمیسیون صنایع مجلس درباره قیمت خودرو—-انتشار اخبار گوناگون و متفاوت از بحث افزایش و کاهش نرخ محصولات خودرویی سبب مغفول ماندن موضوع اصلی شده و باید در این خصوص از حاشیه روی پرهیز شود. به نظر می رسد طی هفته های اخیر اخبار و صحبت های مطرحه شده در خصوص نرخ محصولات خودرویی بیشتر از حد معقول و منطقی خود شده و این ایجاد حساسیت، بیشتر از آنکه مفید واقع شود سبب آسیب و زیان رساندن می شود. حمیدرضا فولادگر نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: انتشار اخبار گوناگون و متفاوت از بحث افزایش و کاهش نرخ محصولات خودرویی سبب مغفول ماندن موضوع اصلی شده و باید در این خصوص از حاشیه روی پرهیز شود. وی افزود: موضوع اصلی بر سر افزایش قیمت محصولات خودرویی درصد افزایش قیمت بطور صرف نیست بلکه مسئله اصلی محاسبه قیمت ها براساس سال پایه قیمت گذاری است بطوریکه باید محاسبه شود در زمان سال باید قیمت گذاری به چه میزان افزایش نرخ داشته ایم و چند درصد از آن به علت افزایش نرخ ارز بوده و آیا فاکتورهایی که در آن زمان به عنوان مبنای لزوم اعمال افزایش نرخ محاسبه شده است، مجدداً در این افزایش ها لحاظ شده یا خیر؟ همچنین باید نسبت ارزبری در خودروها را محاسبه کرده و ببنیم سهم قیمت خودروها از قیمت ارز به چه صورت بوده. عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: هم اکنون یکی دیگر از مباحث مورد توجه در بحث نرخ گذاری محصولات شرکت های خودرویی مربوط به خود شورای رقابت می باشد چراکه طبق قانون شورای رقابت باید رویه و قانون جهت تعیین نرخ محصولات خودرویی ارایه کند نه اینکه خود اقدام به نرخ گذاری برای تک تک انواع خودرو نماید. فولادگر در پایان یادآور شد: باید در صنعت خودروسازی کشور اصلاح ساختار ایجاد شود و در پی آن کیفیت، خدمات و قیمت افزایش پیدا کند هرچند که در شرایط فعلی ما به این موضوع نیز واقفیم که رقابت پذیری بدون حمایت امکان پذیر نیست و باید هر دو فاکتور در کنار یکدیگر مورد توجه قرار گیرند.”


 


ساعت ۱۰ و ۲۵ دقیقه: به نقل از محمد: “شرکت رادیاتور ایران هم گزارش پیش بینی سه ماهه خود را با تحقق سود 167 ریالی منتشر کرد. این در حالی است که پیش بینی سود هر سهم ختور برابر 650 ریال برآورد گردیده است که این اعداد و ارقام نشان از پوشش 26 درصدی سود در عملکرد سه ماهه این شرکت دارد. در میزان پیش بینی این سهم نسبت به گزارش های قبلی تعدیل بسیار خوبی دیده می شود چرا که در گزارش های قبلی پیش بینی درآمد هر سهم ختور 316 ریال ذکر شده بود. پس تعدیل 105 درصدی در سود این سهم دیده شده است.”


 


ساعت ۱۱ و ۰۰ دقیقه: به نقل از محمد: “آغاز جلسات سه جانبه برای عرضه سیمان صادراتی در بورس کالا—-خبرگزاری تسنیم: دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان از آغاز رایزنی‌ها برای عرضه سیمان صادراتی در بورس کالا خبر داد و گفت: عرضه سیمان در بورس کالا به طور حتم در تنظیم بازار آن بسیار موثر است. عبدالرضا شیخان از رایزنی اعضای انجمن کارفرمایان صنعت سیمان و وزارت صنعت با مسوولان بورس کالا در هفته جاری خبر داد و اظهار کرد: پیشنهاد عرضه سیمان در بورس کالا توسط تولیدکنندگان و وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان شده ولی این موضوع هنوز با اما و اگرهایی همراه است که درصددیم با برگزاری جلسات مختلف الزامات اجرایی شدن این پیشنهاد را بررسی کنیم. وی با اشاره به اینکه عرضه سیمان در بورس کالا به طور حتم در تنظیم بازار آن بسیار موثر است، افزود: در گام نخست با موافقت تولیدکنندگان و مسوولان بورس کالا عرضه سیمان صادراتی آغاز خواهد شد و پس از آن به شرط موفقیت، عرضه سیمان داخلی را هم در بورس کالا انجام خواهیم داد. دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان اضافه کرد: در حال حاضر علاوه بر بررسی عرضه سیمان در بورس کالا به دنبال افزایش حجم تولید و رفع موانع پیش روی صادرات سیمان به عراق هستیم که خوشبختانه با رایزنی‌های انجام شده به نتایج مثبتی دست پیدا کرده‌ایم.”


 


ساعت ۱۱ و ۱۱ دقیقه: به نقل از علی: “اگر دولت اجازه دهد تا قیمت سیمان براساس عرضه و تقاضا در بورس کالای ایران کشف شود، تولیدکنندگان سیمان موافق عرضه این محصول در بورس هستند. دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با بیان مطلب فوق گفت: سازوکار بورس های کالایی در تمام دنیا مشخص است و آن، کشف عادلانه قیمت ها براساس عرضه و تقاضاست، اما متاسفانه تولیدکنندگان سیمان به دلیل دخالت‌های دولت در قیمت گذاری محصولات، تاکنون تجربه موفقی در بورس کالای ایران نداشته‌اند. عبدالرضا شیخان افزود: در سال‌های اخیر سیمان در بورس کالای ایران عرضه شد، اما در کمال تعجب با وجود عرضه این محصول در بورس، همچنان نرخ‌های دولتی و سقف قیمت برای این محصول باقی ماند که سرانجام تولیدکنندگان از عرضه این محصول در بورس منصرف شدند. وی گفت: اما با توجه به رویکرد دولت تدبیر و امید، اگر شرایط مهیا شود عرضه های سیمان در بورس کالا مجدد آغاز می‌شود. شیخان با اشاره به اینکه نباید در سازوکار شفاف بورس کالا و نحوه قیمت گذاری محصولات دخالت کرد، گفت: علاوه بر کشف واقعی قیمت ها، یکی دیگر از مزیت های بورس کالا برای تولیدکنندگان سیمان این است که خریداران در هر نقطه از کشور می‌توانند محصولات شرکت‌های مختلف را خریداری کنند که این امر به تنوع خریداران و کشف بهتر قیمت ها کمک می کند.”


 


ساعت ۱۱ و ۲۰ دقیقه: به نقل از علی: “ولیز برای سال مالی 93 مبلغ 250 ریال سود پیش بینی کرده و طی سه ماه 25 درصد آن را پوشش داده است.این شرکت برای سال 92 مبلغ 400 ریال سود محقق کرد در حالیکه 375 ریال پیش بینی کرده بود.”


 


ساعت ۱۱ و ۳۵ دقیقه: به نقل از علی: “شرکت لیزینگ ایران در جدیدترین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 93 را بر اساس صورت مالی دوره واقعی 3 ماهه 420 ریال اعلام کرده است که با کنار گذاشتن 106 ریال معادل 25 درصد از سود را محقق کرده است. شرکت پیش بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 29/12/93 را در اسفند 92 و مطابق با اطلاعات جدید مبلغ 420 ریال اعلام کرده است که در دوره سه ماهه 25 درصد از این سود محقق شده است. هیئت مدیره شرکت در نظر دارد طی سال مالی جاری سرمایه شرکت را از مبلغ 600 میلیارد ریال به مبلغ یکهزار میلیارد ریال افزایش دهد. شرکت پیش بینی سود هر سهم سال مالی 92 را با سرمایه 450 میلیارد ریال در نخستین پیش بینی به صورت حسابرسی شده، مبلغ 500 ریال و با سرمایه 600 میلیارد ریال در تاریخ های آذر و بهمن مبلغ 375 ریال اعلام کرده بود که مطابق صورتهای مالی حسابرسی نشده و شده مبلغ 400 ریال محقق شده است.”


 


ساعت ۱۲ و ۰۰ دقیقه: به نقل از محمد: “رکورد جدید فروش در لیزینگ رایان سایپا—-شرکت لیزینگ رایان سایپا در آستانه عید سعید فطر به رکورد تازه ای در فروش لیزینگی خودرو دست یافت. به گزارش سایپانیوز،در پی افزایش کیفیت ارائه خدمات و تنوع فروش محصولات و هم چنین با توجه به اصل مشتری مداری که از اهداف استراتژیک گروه سایپا محسوب می گردد،شرکت لیزینگ رایان سایپا در روز پنجم مرداد ماه سال جاری با تحقق 100 درصد فروش تعدادی سال گذشته رکورد جدید و بی سابقه ای را به ثبت رساند. با توجه به نیاز بازار به وجود شرایط متنوع لیزینگ و استقبال مشتریان از طرح های رایان سایپا، این شرکت با اتخاذ تدابیر و برنامه های اصولی توانسته روش های بازاریابی و فروش نوینی را به مرحله اجرا بگذارد. بر اساس پیش بینی های صورت گرفته و استقبال روز افزون از طرح های مختلف رایان سایپا، به نظر می رسد این شرکت بتواند تا پایان سال رکورد بی سابقه ای را در زمینه فروش لیزینگی خودرو به ثبت برساند.”


 


ساعت ۱۲ و ۱۰ دقیقه: به نقل از محمد: “غول متانول ساز بازار یک گام به تعدیل مثبت نزدیک تر شد—امروز شاهد شفاف سازی پتروشیمی زاگرس در خصوص فروش سهام پتروشیمی مرجان بودیم. شرکت پتروشیمی اعلام نموده بنا بر تکلیف مجمع قصد فروش حدود 34 درصد از سهام خود در پتروشیمی مرجان(قبل از بهره برداری) رابا بهای تمام شده 59.9 میلیاردتومان و قیمت پایه هر سهم 220 تومان را در تاریخ بیست و دوم مرداد ماه از طریق بازار سوم فرابورسی را دارد. گفتنی است، شرکت اعلام نموده پس از قطعیت معامله فوق اثرات این معامله بر بودجه سال 93 اعلام خواهد شد.


 


ساعت ۱۲ و ۲۰ دقیقه: به نقل از محمد: “رشد ٢.۵ برابری تولید ایران خودرو—-مقایسه آمار تولید ایران خودرو در چهارماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حكایت از رشد حدود2.6 برابری – 160 درصدی – تیراژ تولید دارد. به گزارش ایكوپرس، با اجرایی شدن برنامه های جدید گروه صنعتی ایران خودرو، تیراژ تولید محصولات این شركت در تیرماه امسال به 53 هزار و 77 دستگاه انواع خودروی سواری رسید كه این عدد نشان دهنده رشد 125درصدی تولید نسبت به تیرماه سال گذشته است. تولید ایران خودرو در تیرماه سال گذشته 23 هزار و 571 دستگاه خودرو بوده است. برپایه این گزارش، فراوانی تجمعی تولید در ایران خودرو در چهارماه نخست امسال 173 هزار و 89 دستگاه خودرو است كه مقایسه با فراوانی تجمعی در بازه زمانی مشابه در سال گذشته افزایش حدود 160 درصدی، یعنی 2.6برابری را به ثبت می رساند. فراوانی تجمعی تولید در چهار ماه نخست سال گذشته 66 هزار و 775 دستگاه خودرو بوده است.
لازم به ذكر است با تمهیدات انجام شده در زنجیره تامین، ایران خودرو از ابتدای سال 93 دیگر هیچ خودروی ناقص و بدون كسری تولید نمی كند. این گزارش می افزاید، برقراری و تثبیت شرایط مطلوب در تامین قطعات و تولید ایران خودرو و تجاری سازی روزانه بیش از دوهزار و 300 دستگاه خودرو با برنامه ریزی دقیق و با تكیه بر منابع داخلی بوده است.


 


ساعت ۱۲ و ۲۹ دقیقه: بازار بورس تهران امروز کم رمق و با ارزش معاملات ۱۰۲ میلیارد تومان به کار خود خاتمه میدهد! همانطور که انتظار داشتیم، شاخص کل بورس تهران در برخورد به اولین حمایت خود، از خود واکنش نشان داد و با افزایش ۷۱ واحدی روبرو گردید.


 


ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه…………………..بازار بسته شد.

قصد شروع سرمایه‌گذاری در بورس را دارید؟ اولین قدم این است که افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاری‌ها انجام دهید:

نام شرکتویژگی‌هاامتیاز
کارگزاری آگاه
  • باشگاه مشتریان با جایزه
  • نرم‌افزار معاملاتی پیشرفته
  • دریافت اعتبار معاملاتی
  • خرید آنلاین صندوق‌ سرمایه‌گذاری
  • ثبت‌نام آنلاین برای کد بورسی
ثبت نام در بورس

برای سرمایه‌گذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه می‌شود:

نام خدماتویژگی‌ها
دوره‌های آموزش تحلیل تکنیکال
  • دوره‌های حضوری + غیرحضوری
  • شناخته‌شده‌ترین اساتید
  • در سطح مقدماتی، متوسط و پیشرفته
  • ارائه مدرک معتبر گذراندن دوره

سایر مطالب: اخبار بورس را در بورسینس بخوانید

به اشتراک بگذارید:

Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عناوین مطلب