یک مقام مسئول در گفت وگو با پایگاه خبری بورس پرس، با اشاره به بروز برخی شایعات مبنی بر اقدام سازمان خصوصی سازی در عرضه خرد سهام شرکت ها و بانک های مشمول اصل 44 اظهار داشت: در حالی برخی رسانه ها از عرضه سهام بانک های ملت و صادرات و دیگر شرکت ها طی روزهای گذشته خبر داده اند که سازمان خصوصی سازی تاکنون سهام بانک ملت را عرضه نکرده است .
وی ادامه داد: عرضه محدود سهام بانک صادرات هم مربوط به دولت نبود بلکه ناشی از دیرکرد پرداخت اقساط از سوی خریداران سهام بانک و جلوگیری از جرایم بدهی است. بنابراین دولت در روزهای گذشته سهام بانک ها و شرکت ها را واگذار نکرده است. همچنین ذکر این نکته ضروری است که همه عرضه های خرد با هماهنگی مسئولان بورس و فرابورس انجام می شود .
وی در برابر این سئوال که باتوجه به بهبود وضعیت بازار سهام، سازمان خصوصی سازی چه برنامه ایی برای عرضه خرد و بلوک شرکت ها دارد؟ توضیح داد: عرضه بلوکی ۸۷.۰۷ درصد از سهام حمل و نقل بین المللی خلیج فارس ، ۳۳.۹۳ ساختمانی تکلار و ۲۰ درصد توسعه نیشکر و صنایع جانبی در بورس و فرابورس به همراه مزایده ۵ شرکت از اول آذر و بعد از هماهنگی با مسولان بورس و فرابورس انجام خواهد شد .
وی افزود: سهام 10 تا 20 شرکت هم به صورت خرد آماده عرضه هستند که ترجیح داده شده در این شرایط بازار عرضه نشود و با درنظر گرفتن وضعیت بازار و هماهنگی های لازم تصمیم گیری شود.
قصد شروع سرمایهگذاری در بورس را دارید؟ اولین قدم این است که افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاریها انجام دهید:
نام شرکت | ویژگیها | امتیاز | لینک ثبتنام |
---|---|---|---|
کارگزاری آگاه |
| ![]() | ![]() |
برای سرمایهگذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه میشود: