بازگشت خارجی‌ها به کشتیرانی ایران را با شرایط قبل تحریم نمی‌پذیریم

شجاع‌الدین جهاندیده
شجاع‌الدین جهاندیده
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Twitter
اخبار مهم کشتیرانی

مدیرعامل کشتیرانی اتکا به ناوگان داخلی را باعث ایستادگی ایران در برابر تحریم‎ها دانست وگفت:اگر قرار به بازگشت خارجی‌ها پس از لغو تحریم‌ها باشد، این امر باید در قالب مشارکت و همکاری با مؤسسات رده‎بندی و بیمه‎های داخلی صورت گیرد.

به گزارش بورسینس به نقل از خبرگزاری تسنیم به نقل از مارین تایمز، محمد حسین داجمر با بیان این‌که 90 درصد تجارت خارجی کشور در بخش صادرات و واردات، از طریق دریا انجام می‎شود، افزود:باید کاری کنیم تا در بخش حمل‎ونقل دریایی وابستگی چندانی به دیگر کشورها نداشته باشیم، سابقه 36 ساله پس از انقلاب اسلامی و روحیه استقلال‎طلبی کشور ما در برابر بیگانگان، این باور را بوجود آورده که باید در حوزه‎های استراتژیک دستمان روی زانوی خودمان باشد که حمل‎ونقل دریایی یکی از همین حوزه‎هاست.

وی با تاکید بر این‌که یکی از شاخصه‎های اقتصاد مقاومتی را باید خوداتکایی کشور در بخش دریا و بویژه حمل‎ونقل دریایی دانست، تصریح کرد: ایران پس از انقلاب توسعه مناسبی در بخش حمل‎ونقل دریایی و ناوگان کشتیرانی داشته است، به دلیل همین توسعه و اهمیت استراتژیک ناوگان کشتیرانی  بود که دشمنان تحریم‎های کمرشکن و بی‎سابقه‎ای را علیه ایران و بویژه شرکت کشتیرانی به اجرا درآوردند و انتظار داشتند از این طریق، ناوگان تجاری ایران را زمین‎گیر و تجارت خارجی کشور را نابود کنند تا به زعم آنها، ایران به زانو دربیاید.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با بیان این‌که  پس از لغو تحریم‎ها، نباید بار دیگر تمام اختیارات بخش دریایی را به خارجی‎ها بسپاریم و کاری کنیم که توانمندی‎هایی که با هزینه سنگین در این سال‎ها بوجود آمده، به‎راحتی نابود شود، اظهار کرد: اگر قرار به بازگشت شرکت‎های خارجی پس از لغو تحریم‌ها باشد، این امر باید در قالب مشارکت و همکاری با مؤسسات رده‎بندی و بیمه‎های داخلی صورت گیرد.

داجمر توسعه فعالیت‎های تعمیر کشتی در داخل را یکی دیگر از نمونه‎های اتکا به داخل و تحقق سیاست‎های اقتصاد مقاومتی در بخش دریا دانست و با بیان این‌که ظرفیت‎های دیگری هم برای تعمیر کشتی در ایران بوجود آمده که می‎تواند فعال شود ابراز امیدواری کرد کبا لغو تحریم‎ها و افزایش ورود کشتی‎ها به بنادر ایران، صاحبان کشتی‎های خارجی هم از ظرفیت‎های یاردهای تعمیراتی ایران استفاده کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که «برای تحقق اقتصاد مقاومتی در بخش ساخت کشتی چه باید کرد؟»، گفت:در بخش ساخت کشتی هنوز ضعف‎های زیادی در داخل داریم و به همین دلیل، معتقدیم کشتی‎سازان ایرانی نباید سنگ بزرگ بردارند و در آخر هم با صرف هزینه و وقت زیاد نتوانند پروژه‎ها را تحویل دهند.

وی تصریح کرد: صنعت کشتی‎سازی ایران ابتدا باید ظرفیت‎های موجود در بخش تعمیرات را فعال کند، در مرحله بعد به ساخت شناورهای کوچک و در تیراژ بالا بپردازد تا یاردها از حالت رکود و کمبود کار خارج شوند و پس از آن با برنامه و تجربه لازم سراغ ساخت کشتی‎های بزرگ بیایند.

قصد شروع سرمایه‌گذاری در بورس را دارید؟ اولین قدم این است که افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاری‌ها انجام دهید:

نام شرکتویژگی‌هاامتیاز
کارگزاری آگاه
  • باشگاه مشتریان با جایزه
  • نرم‌افزار معاملاتی پیشرفته
  • دریافت اعتبار معاملاتی
  • خرید آنلاین صندوق‌ سرمایه‌گذاری
  • ثبت‌نام آنلاین برای کد بورسی
ثبت نام در بورس

برای سرمایه‌گذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه می‌شود:

نام خدماتویژگی‌ها
دوره‌های آموزش تحلیل تکنیکال
  • دوره‌های حضوری + غیرحضوری
  • شناخته‌شده‌ترین اساتید
  • در سطح مقدماتی، متوسط و پیشرفته
  • ارائه مدرک معتبر گذراندن دوره

سایر مطالب: اخبار مهم کشتیرانی, حکشتی

به اشتراک بگذارید:

Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
شجاع‌الدین جهاندیده

شجاع‌الدین جهاندیده

در بورسینس با مقالات آموزشی، دوره‌های آنلاین و کتاب‌ها و... به شما کمک می‌کنیم درآمد بیشتری داشته باشید و سود بیشتری از سرمایه‌گذاری کسب کنید. *** در توئیتر فالو کنید: https://twitter.com/jahandide
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عناوین مطلب