یک قطعه ساز از طلب ۴ هزارو ۵۰۰ میلیارد تومانی قطعه سازان از خودروسازان خبر داد و گفت: کمیته تعیین تکلیف مطالبات قطعهسازان از خودروسازان تشکیل شد.
یک قطعه ساز در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه طلب شرکتهای قطعه ساز از خودروسازان به 4 هزارو 500 میلیارد تومان رسیده است، اظهارداشت:قطعه سازان برای دریافت مطالبات خود از خودروسازان پیشنهادات مختلفی را به وزیر صنعت ارائه کردهاند.
وی با بیان اینکه یکی از این پیشنهادات بازپرداخت مطالبات شرکتهای قطعه ساز کوچک به صورت یک ماهه است، افزود: علاوه بر این پیشنهاد شده تا شرکت های قطعه ساز بزرگ هم معادل تأخیر به آنها سود بانکی تخصیص پیدا کند.
این قطعه ساز اضافه کرد: در مجموع پیشنهادات مختلف شرکتهای قطعه ساز به وزیر صنعت ارائه شده و قرار است در قالب یک کمیته این پیشنهادات بررسی و در نهایت چگونگی وصول طلب قطعه سازان از خودروسازان تعیین تکلیف شود.
قصد شروع سرمایهگذاری در بورس را دارید؟ اولین قدم این است که افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاریها انجام دهید:
نام شرکت | ویژگیها | امتیاز | لینک ثبتنام |
---|---|---|---|
کارگزاری آگاه |
| ![]() | ![]() |
برای سرمایهگذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه میشود: