مجمع عمومی سالیانهی شرکت مخابرات ایران (اخابر) صبح امروز برگزار شده و با حاشیههای متعدد همراه شد.
به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات ایسنا، این نشست که چند روز پس از برکناری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران برگزار شد در غیاب نماینده دولت و سهام عدالت تشکیل شد و همین موضوع وموارد دیگری مانند نرخ سود شرکت مخابرات برای سهامداران آن، تصرف دانشکده مخابرات توسط دولت و موضوع اینترکانکشن بین ایرانسل و مجموعه مخابرات مورد اعتراض سهامداران قرار گرفت.
همچنین در این مجمع مقرر شد که شرکت توسعه ارتباط مقیم به عنوان سهامدار عمده شرکت مخابرات ایران در سال جاری سود خود را دریافت نکرده و این مبلغ را سرمایه گذاری کند.
همچنین سود سهام این شرکت مبلغ 400 ریال تعیین شد که این موضوع موجبات اعتراض سهامداران را فراهم کرد و واکنشهای مختلفی به دنبال داشت.
پاداش هیات مدیره مخابرات نیز به طور سالانه 500 میلیون ریال تعیین شد و براین نکته تاکید شد که این مبلغ به افراد حقیقی واگذار نشده و به شخصیتهای حقوقی تعلق میگیرد.
همچنین زمان پرداخت سود سهام داران این شرکت تیرماه سال جاری اعلام شد و از سهامداران خواسته شد که 50 درصد سود خود را دریافت کرده و مابقی آن را برای سرمایهگذاری باقی بگذارند که البته این نکته هم تذکر داده شد که اجرای این پیشنهاد حالت اختیاری دارد.
پرداختی مخابرات به دولت ۳.۷ درصد و سود ۱۲.۲ درصد رشد کرد
شرکت مخابرات ایران در مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام خود گزارش عملکرد گروه خود را ارائه کرد.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران صبح امروز در حضور سهامداران این شرکت برگزار شد.
مخابرات در مجمع خود اشارهای به فعالیتهای سال گذشته داشت و با اشاره به اینکه افزایش خطوط همراه مشتریان دیتا و افزایش خطوط ثابت را داشتهایم، عنوان کرد: خطوط همراه شش میلیون و 700 هزار خط، مشتریان دیتا یک میلیون و 10 هزار و خطوط ثابت با افزایش 951 هزار و 472 خط مواجه شد.
در این مجمع اشارهای به فعالیتهای شرکت ارتباطات سیار شد و رومینگ با 110 کشور، پوشش 96.4 درصدی جمعیتی، 113 شهر تحت پوشش اینترنت نوترینو، پوشش 61 درصدی سهم کل سیم کارت های فعال در کل کشور از جمله برخی از این موارد بود.
در این نشست میزان رشد ترافیک دیتا نیز یکی از موضوعات کلیدی بود که طبق گزارشهای سالیانه از سال 93 تاکنون 37 برابر شده است.
طبق گزارش عملکرد مخابرات میزان پورتهای پرسرعت این شرکت تا انتهای سال 92، دو میلیون و 765 هزار بوده که با رشد 47 و نیم درصدی در سال 93 به 4 میلیون و 76 هزار پورت رسیده است.
براساس ترکیب ترازنامهای که از سال 93 ارائه شد کل بدهیهای تلفیقی مخابرات 104 هزار و 322 میلیارد ریال، کل داراییهای تلفیقی آن 244 هزار و 311 میلیارد ریال، حقوق صاحبان سهام و اقلیت 84 هزار و 234 میلیارد ریال و ودایع 55 هزار و 755 میلیارد ریال است.
طبق آنچه که گفته شد روند رشد سود خالص تلفیقی از سال 92 با رشد 12.2 درصدی از 22 هزار و 394 به 25 هزار و 122 میلیارد ریال رسیده است.
در ارتباط با رشد داراییهای ثابت مشهود شرکتهای گروه مخابرات عنوان شد که این شاخص با رشد 12 درصدی از 130 هزار و 741 به 146 هزار و 420 میلیارد ریال رسیده است.
در ارتباط با روند دارایی اضافه شده شرکتهای مخابرات استانی و ارتباطات سیار نیز درسال 93 ارقام 14 هزار و 606 میلیارد ریال به همراه اول و 12 هزار و 748 میلیارد ریال به شرکتهای مخابرات استانها نسبت داده شده است.
مخابرات ایران طبق گزارش عملکرد ارائه شده در مجمع عمومی صاحبان سهام درسال 93 با رشد 3.7 درصدی نسبت به سال 92 رقم 41 هزار و 333 میلیارد ریال را به دولت پرداخت کرده است.
مخابرات برای هر سهم سود ۴۰ تومانی درنظر گرفت
مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت مخابرات نرخ سود هر سهم سال ۹۳ را ۴۰ تومان در نظر گرفت.
به گزارش سایت بورسینس به نقل از خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم، مجمع عمومی عادی سالیانه سهام شرکت مخابرات ایران صبح امروز درحالی به کار خود پایان داد که براساس پیشنهاد هیئت مدیره مجمع 50 درصد از سود حاصله گروه مخابرات ایران در سال 93 بین سهامداران تقسیم شد که براین اساس نرخ سود هر سهم 40 تومان درنظر گرفته شد.
این مجمع با اعتراضات بسیاری از سوی سهامداران خود برگزار شد و نماینده یکی از سهامداران حقیقی به دلیل نرخ پایین سود هر سهم جلسه مجمع را با تندی ترک و موجب برهم زدن آرامش حاکم بر جلسه شد.
این رویه از سوی برخی از سهامداران دیگر نیز تکرار شد تا مخالفت خود را با رقم سود تخصیص داده شده اعلام کنند.
دلیل برکناری مدیرعامل مخابرات و تحریم دولت مشخص شد
دلیل برکناری یکباره مدیرعامل مخابرات درحالی مطرح شد که نمایندگان دولت، مجمع صاحبان سهام مخابرات را تحریم کردند.
به گزارش سایت بورسینس به نقل از خبرگزاری تسنیم، هفته گذشته و پیش از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران طی اقدامی کاظم ابراهیمی صدرآبادی از مدیرعاملی این شرکت کنار گذاشته شد تا مجمع عمومی صاحبان سهام بدون حضور مدیرعامل برگزار شود.
در مجمع مخابرات که صبح امروز (پنج شنبه 24 اردیبهشت ماه) با مشارکت 55 درصدی صاحبان سهام برگزار شد پیام دیگری نیز با خود به دنبال داشت؛ نمایندگان سهام عدالت و دولت که مجموعاً 40 درصد از سهام شرکت مخابرات ایران را در دست دارند در راستای اعتراض به برکناری مدیرعامل این شرکت در مجمع عمومی سالیانه حاضر نشدند و به عبارتی دولت مخابرات را تحریم کرد.
حدود 10 ماه گذشته و بر سر اختلاف نظرهایی که بین مظفر پوررنجبر مدیرعامل اسبق مخابرات با وزارت ارتباطات کنونی وجود داشت، کاظم ابراهیم صدرآبادی که مورد توافق نمایندگان دولت و مخصوصاً وزارت ارتباطات بود به مدیرعاملی مخابرات رسیده و همین موضوع منجر به صدور پروانههای جدید ارتباطی برای همراه اول اجرا و اتمام پروژه ملی هم کدسازی تلفنهای ثابت در کشور شد.
اما هفته گذشته به یکباره شاهد کنارهگیری مدیرعامل این شرکت از سمت خود بودیم که دلایل آن تا مجمع امروز مطرح نشده بود.
ریاست مجمع عمومی سالیانه صاحبان سهام با مدرس خیابانی یکی از اعضای هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران بود که در پاسخ به دلیل برکناری مدیرعامل مخابرات آن هم یک هفته پیش از برگزاری مجمع عمومی صاحبان سهام، گفت: عملکرد ایشان بود که نهایتاً منجر به تصمیم هیئت مدیره برای برکناریشان از پست مدیرعاملی شد و ما هم باید بدانیم که عملکرد هر فردی تابع ارزیابیها است.
وی عنوان کرد: قرار بود مجمع عمومی صاحبان سهام 18 اردیبهشت ماه برگزار شود و بعد از آن شاهد حکم برکناری مدیرعامل مخابرات باشیم. اما در نهایت این مجمع امروز برگزار شد و حکم مدیرعامل مخابرات پیش از این تاریخ خورده بود.
مدرس خیابانی گفت: عدم اصلاح تعرفههای ارتباطات ثابت، تعرفه غیرقانونی اینترکانکشن بین مخابرات و ایرانسل، و همچنین مصادره بخشی از املاک و اراضی مخابرات در نهایت منجر به تصمیمگیری هیئت مدیره درباره برکناری ابراهیمی شد.
نمایندگان دولت نیز از آن جهت که با ابراهیمی روابط خوب و حسنهای داشتند حاضر نشدند که در مجمع مخابرات حضور یابند.
قصد شروع سرمایهگذاری در بورس را دارید؟ اولین قدم این است که افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاریها انجام دهید:
نام شرکت | ویژگیها | امتیاز | لینک ثبتنام |
---|---|---|---|
کارگزاری آگاه |
| ![]() | ![]() |
برای سرمایهگذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه میشود: