مجوز افزایش ۶ درصدی قیمت مواد غذایی ابلاغ شد
وزیر صنعت، معدن و تجارت از ابلاغ بخشنامه افزایش قیمت 18 قلم ماده غذایی تا سقف شش درصد به سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان خبر داد و گفت: بر این اساس سازمان حمایت درخواستهای واصله را بررسی میکند.
به گزارش بورسینس به نقل از ایسنا، محمدرضا نعمتزاده امروز – یکشنبه – در حاشیه امضای تفاهمنامه با رییس دانشگاه آزاد اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هیأت تعیین و تصویب قیمتها در سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان وظیفه اصلی این کار را بر عهده دارد که اگر لازم باشد با بررسی و اعمال نظر، بازنگریهایی را در این زمینه انجام میدهند.
به گفته نعمتزاده تولیدکنندگان با ابلاغ این بخشنامه نمیتوانند خودشان برای افزایش شش درصدی قیمت اقدام کنند بلکه باید درخواست خود را به سازمان حمایت ارائه دهند تا در این سازمان تصویب شود.
وی افزود: اغلب کالاها بر مبنای عرضه و تقاضا قیمتگذاری می شوند.
به گزارش ایسنا، هرگونه افزایش قیمت کالاها و خدمات اولویت اول شامل کالاهایی نظیر گندم، آرد، نان، قند و شکر، مرغ و تخممرغ، برنج، روغن نباتی، گوشت قرمز، کره، شیرخام، کودهای اوره، فسفات و پتاس، محصولات لبنی پرمصرف (شیر، پنیر، ماست)، انواع کالاهای یارانهای (حسب ضرورت و اعلام کارگروه تنظیم بازار) در سال جاری تا سقف شش درصد (صرفا بر اساس سهم هزینههای سوخت و حامل های انرژی، حقوق و دستمزد و… در قیمت تمام شده کالاها و خدمات) با تصویب سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و بیش از آن پس از تایید سازمان مذکور (هیات تعیین و تثبیت قیمتها) مستلزم اخذ مصوبه از کارگروه تنظیم بازار است.
مجوزی برای افزایش 6 درصدی قیمت مواد غذایی صادر نشده است
سخنگوی سازمان حمایت گفت: دولت هیچ مجوزی برای افزایش شش درصدی قیمت کالا صادر نکرده است و بخشنامه جدید مبنی بر “افزایش قیمت 18 قلم ماده غذایی تا سقف شش درصد”، منوط به تصمیمگیری سازمان حمایت است.
غلامرضا کاوه در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: ارائه مدارکی مبنی بر لزوم افزایش قیمت محصولات غذایی دلیل بر صدور مجوز در این رابطه نیست و فعلا موضوع افزایش قیمت در سازمان حمایت در حال بررسی است.
وی افزود: شانزدهم تیرماه، بخشنامهای مبنی بر اینکه افزایش قیمت 18 قلم ماده غذایی تا سقف شش درصد منوط به تصمیمگیری سازمان حمایت، ابلاغ شد که به موجب این بخشنامه، سازمان حمایت میتواند درخواستهای واصله در این زمینه را مورد بررسی قرار دهد و بعد از انجام کارشناسیهای لازم در این زمینه اظهارنظر کند.
کاوه در عین حال بیان کرد: برخی از صنایع غذایی درخواستهای خود را در این زمینه به سازمان حمایت ارائه کردند و با توجه به مدارک رسیده باید لزوم این افزایش قیمت مورد بررسی قرار گیرد ولی نباید این شبهه ایجاد شود که ارسال مدارک به معنی مجوز برای افزایش قیمت است.
سخنگوی سازمان حمایت گفت: این تفکر اشتباه ایجاد شده که برخی صنایع غذایی تصور میکنند بعد از ارائه مدارکشان در واقع مجوز افزایش شش درصدی محصولات به آنها از سوی سازمان حمایت داده شده است ولی این موضوع صحیح نیست.
وی یادآور شد: افزایش بیش از شش درصدی محصولات غذایی پس از تایید سازمان حمایت مستلزم اخذ مصوبه از کارگروه تنظیم بازار است.
قصد شروع سرمایهگذاری در بورس را دارید؟ اولین قدم این است که افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاریها انجام دهید:
نام شرکت | ویژگیها | امتیاز | لینک ثبتنام |
---|---|---|---|
کارگزاری آگاه |
| ![]() | ![]() |
برای سرمایهگذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه میشود: