سرمایه‌ها در چین از بازار طلا به بازار سهام منتقل شده است

شجاع‌الدین جهاندیده
شجاع‌الدین جهاندیده
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Twitter

در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۵ تقاضای جهانی طلا به کمترین سطح از سال ۲۰۰۹ رسید. زیرا بزرگترین مصرف کننده طلا در جهان یعنی چین، از بازار طلا به بازار سهام روی آورد.

به گزارش بورسینس به نقل از خبرگزاری رویترز، یک گزارش صنعتی نشان داده سرمایه ها در چین از بازار طلا به بازار سهام منتقل شده است.

مشاوران گروه تخصصی جی.اف.ام.اس از شرکت چند رسانه ای تامسون رویترز آمریکا اعلام کردند، در سه ماهه دوم امسال، سرمایه گذاری های خرد انجام شده روی طلا در چین کاهش پیدا کرده است. تقاضای زیورآلات طلا در این کشور در طول ماه های آوریل (فروردین)تا ژوئن (خرداد) 23 درصد کاهش یافته است.

آنها می گویند افت مکرر ارزش سهام شرکت های چینی از اواسط ژوئن نیز به رونق گرفتن بازار طلا کمک نکرده است، زیرا برخی سرمایه گذاران بازار طلا را رها کرده اند در حالی که برخی دیگر به دلیل شرایط حساس و آسیب پذیر بازارهای مالی، در مورد ترک بازار طلا و ورود به بازار دیگر دارایی ها نگران هستند.

بهای طلا پس از 12 سال متوالی افزایش قیمت تا سال 2011، اینک روبه کاهش است. هفته گذشته، به دنبال فروش گسترده طلا در نیویورک و شانگهای و ایجاد مازاد عرضه در بازار، قیمت جهانی طلا به یک هزار و 77 دلار در هر اونس کاهش یافت که کمترین قیمت در پنج سال و نیم گذشته است.

نگرانی سرمایه گذاران در مورد رشد اقتصادی چین و چشم انداز افزایش نرخ بهره در آمریکا موجب گرانتر شدن دلار و کاهش جذابیت طلا شده است.

اندرو ایلند از تحلیلگران گروه جی.اف.ام.اس که از برجسته ترین گروه های مشاوره اقتصادی در جهان به شمار می رود، گفت: طلا در دوره های سه ماهه اخیر، به طور قطع، جذابیت خود را در چین از دست داده است.

وی افزود: فکر می کنم کاهش تقاضای طلا در چین، به جای اینکه عامل کاهش قیمت ها در این کشور باشد، واکنشی نسبت به آن است. بازده مورد انتظار بازار سهام و دلار آمریکا هر دو از طلا بیشتر است و این سبب شده که سرمایه گذاران از طلا رویگردان شوند.

جی.اف.ام.اس، با احتیاط نسبت به افزایش تقاضا و قیمت طلا در سه ماهه چهارم سال میلادی جاری خوشبین است.

چین و هند بزرگ ترین مصرف کنندگان طلا در جهان هستند.

بنابه اعلام این گروه، تقاضای جهانی طلا و سکه در سه ماهه دوم سال میلادی جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، 12 درصد و در مقایسه با رکورد دو سال پیش طلا، 63 درصد کاهش پیدا کرده است.

در بزرگترین بخش مصرف طلا، یعنی زیورآلات، مصرف 9 درصد و تولید شش درصد کاهش یافته است. تقاضای زیورآلات طلا در سه ماهه دوم سال میلادی جاری به 858 تن رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 14.2 درصد کاهش دارد.

جدیدترین قیمت طلا و ارز در بازار

در بازار امروز – چهارشنبه 7 مرداد 94 – سکه تمام طرح جدید 879 هزار تومان و هر دلار آمریکا 3304 تومان فروخته می‌شود که تغییر چندانی نسبت به روز گذشته ندارد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، هر گرم طلای 18 عیار حدود 89 هزار تومان داد و ستد می‌شود. نیم سکه و ربع سکه نیز هر کدام به ترتیب 476 هزار تومان و 269 هزار تومان فروخته می‌شوند.

در بازار جهانی نیز هر اونس طلا برای تحویل در ماه دسامبر بیش از 1098 دلار معامله می‌شود.

قیمت طلا

قصد شروع سرمایه‌گذاری در بورس را دارید؟ اولین قدم این است که افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاری‌ها انجام دهید:

نام شرکتویژگی‌هاامتیاز
کارگزاری آگاه
  • باشگاه مشتریان با جایزه
  • نرم‌افزار معاملاتی پیشرفته
  • دریافت اعتبار معاملاتی
  • خرید آنلاین صندوق‌ سرمایه‌گذاری
  • ثبت‌نام آنلاین برای کد بورسی
ثبت نام در بورس

برای سرمایه‌گذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه می‌شود:

نام خدماتویژگی‌ها
دوره‌های آموزش تحلیل تکنیکال
  • دوره‌های حضوری + غیرحضوری
  • شناخته‌شده‌ترین اساتید
  • در سطح مقدماتی، متوسط و پیشرفته
  • ارائه مدرک معتبر گذراندن دوره

قصد خرید یا فروش ارز دیجیتال در ایران را دارید؟ در این سایت می‌توانید با اطمینان و با چند کلیک خرید کنید:

نام ویژگی‌هاامتیاز
نوبیتکس
  • خرید ارز دیجیتال با کارت بانکی شتاب
  • بدون نگرانی از تحریم
  • معامله با کارمزد و سرعت مناسب
  • ترید ارز دیجیتال با دلار (تتر) و ریال
صرافی خارجی کوینکس

سایر مطالب: اخبار مهم طلا, بررسی دلار و قیمت طلا, تحلیل طلا, قیمت طلا

به اشتراک بگذارید:

Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
شجاع‌الدین جهاندیده

شجاع‌الدین جهاندیده

در بورسینس با مقالات آموزشی، دوره‌های آنلاین و کتاب‌ها و... به شما کمک می‌کنیم درآمد بیشتری داشته باشید و سود بیشتری از سرمایه‌گذاری کسب کنید. *** در توئیتر فالو کنید: https://twitter.com/jahandide
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عناوین مطلب