آخرین وضعیت طرح بنزین‌سازی پالایشگاه‌های بورسی

شجاع‌الدین جهاندیده
شجاع‌الدین جهاندیده
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Twitter
بررسی صنعت پالایشی در بورس

توسط مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش:
آخرین وضعیت طرح جدید دو پالایشگاه بورسی اعلام شد

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش آخرین وضعیت طرح جدید دو پالایشگاه بندرعباس و لاوان را اعلام کرد.

به گزارش بورسینس به نقل از پایگاه خبری بورس پرس، عباس کاظمی درباره بهره‌برداری از طرح‌های جدید بنزین سازی ایران به مهر گفت: هم اکنون مجتمع بنزین‌سازی پالایشگاه نفت اصفهان در مدار بهره‌برداری قرار گرفته و در حال تولید است. در این طرح افزایش بنزین نداشته ایم بلکه افزایش کیفیت حاصل شده است.

وی با یادآوری اینکه در شرایط فعلی پالایشگاه نفت اصفهان از ظرفیت تولید بیش از ۷ میلیون لیتر بنزین با کیفیت یورو ۴ برخوردار است، تصریح کرد: قرار است بخشی از بنزین یورو ۴ تولیدی این پالایشگاه برای تامین سوخت شهر اهواز و بخشی دیگر از آن برای تامین سوخت شهر اصفهان مورد استفاده قرار بگیرد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش با اشاره به پیشرفت حدود ۹۶ درصدی ساخت مجتمع بنزین‌سازی پالایشگاه بندرعباس، بیان کرد: پیش بینی می‌شود تا پایان امسال راه اندازی آزمایشی این مجتمع جدید بنزین‌سازی آغاز شود. هم اکنون ظرفیت تولید بنزین این پالایشگاه حدود ۸ میلیون لیتر در روز است و با بهره برداری از این طرح به ۱۲ میلیون لیتر خواهد رسید.

کاظمی با بیان اینکه طرح جدید بهبود کیفیت و ارتقای تولید پالایشگاه لاوان هم آماده بهره‌برداری شده، ادامه داد: این طرح جدید پالایشگاهی از ظرفیت تولید روزانه حدود ۲ تا ۲.۲ میلیون لیتر گازوئیل با استاندارد یورو ۴ و بیش از ۵۵۰ هزار لیتر سوخت جت برخوردار است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ظرفیت تولید بنزین با استاندارد یورو ۴ در پالایشگاه‌های کشور به حدود ۲۴ میلیون لیتر در روز افزایش یافته، تاکید کرد: هم اکنون پالایشگاه‌های نفت شازند اراک، اصفهان و تبریز از پالایشگاه‌های تولیدکننده بنزین یورو ۴ در کشور هستند.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه به زودی علاوه بر کلانشهرهای تهران، کرج، اراک، تبریز، اصفهان، مشهد و اهواز، در بخش‌هایی از کلانشهر شیراز هم عرضه بنزین یورو ۴ آغاز خواهد شد، گفت: هم اکنون ۱۶ میلیون لیتر بنزین یورو ۴ در پالایشگاه شازند، ۷ میلیون لیتر بنزین یورو ۴ در پالایشگاه اصفهان و حدود یک میلیون لیتر بنزین یورو ۴ در پالایشگاه تبریز تولید و عرضه می‌شود.

کاظمی در خصوص عرضه و توزیع گازوئیل یورو ۴ در کلانشهرهای کشور هم خاطرنشان کرد: چهار کلانشهر تهران، اراک، کرج و اصفهان به طور کامل و حدود نیمی از شهر مشهد، تبریز و اهواز زیر پوشش گازوئیل یورو ۴ قرار دارند.

قصد شروع سرمایه‌گذاری در بورس را دارید؟ اولین قدم این است که افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاری‌ها انجام دهید:

نام شرکتویژگی‌هاامتیاز
کارگزاری آگاه
  • باشگاه مشتریان با جایزه
  • نرم‌افزار معاملاتی پیشرفته
  • دریافت اعتبار معاملاتی
  • خرید آنلاین صندوق‌ سرمایه‌گذاری
  • ثبت‌نام آنلاین برای کد بورسی
ثبت نام در بورس

برای سرمایه‌گذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه می‌شود:

نام خدماتویژگی‌ها
دوره‌های آموزش تحلیل تکنیکال
  • دوره‌های حضوری + غیرحضوری
  • شناخته‌شده‌ترین اساتید
  • در سطح مقدماتی، متوسط و پیشرفته
  • ارائه مدرک معتبر گذراندن دوره

سایر مطالب: اخبار بنزین, شاوان, شبندر, شپنا

به اشتراک بگذارید:

Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
شجاع‌الدین جهاندیده

شجاع‌الدین جهاندیده

در بورسینس با مقالات آموزشی، دوره‌های آنلاین و کتاب‌ها و... به شما کمک می‌کنیم درآمد بیشتری داشته باشید و سود بیشتری از سرمایه‌گذاری کسب کنید. *** در توئیتر فالو کنید: https://twitter.com/jahandide
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عناوین مطلب