در حالی شاهد عدم اقبال شایسته سرمایه گذاران نسبت به سهام شرکت های فعال در زمینه فلزات اساسی از جمله “فملی“ طی چند هفته گذشته می باشیم که اغلب آنها از سودآوری بسیار مناسبی برخوردار می باشند و علت بنیادی برای موضوع مذکور وجود ندارد.
علیرغم روند مثبت شاخص بازار سرمایه سرمایه گذاران به سهام شرکت های فعال در زمینه فلزات اساسی رو به رو بی اقبالند این درحالیست که صورت های مالی اغلب این شرکت حاکی از وضعیت مناسب آنها باشد.
به گزارش بورسینس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، بهروز رحمتی مدیر امور سهام شرکت ملی صنایع مس ایران در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز ضمن اشاره به پوشش 51 درصدی سود هر سهم پس از کسر مالیات در گزارش عملکرد واقعی شش ماهه (حسابرسی نشده) “فملی” اظهار کرد: در حالی شاهد بی اقبال شایسته سرمایه گذاران نسبت به سهام شرکت های فعال در زمینه فلزات اساسی از جمله “فملی“ طی چند هفته گذشته هستیم که اغلب آنها از سودآوری بسیار مناسبی برخوردار می باشند و علت بنیادی برای موضوع مذکور وجود ندارد.
وی تغییرات مدیریتی اخیر در “فملی” را نقطه عطف و قوتی در تقویت و بهبود عملکرد شرکت دانست و افزود: تغییرات مدیریتی و اصلاح برنامه های شرکت سبب شده است تا روند سودآوری شرکت ملی صنایع مس ایران تحت تأثیرات چشمگیر قرار گیرد تا جایی که علاوه بر وجود پتانسیل “فملی” جهت پوشش کامل سود پیش بینی شده در سال جاری احتمال افزایش قابل توجه سودآوری شرکت نیز وجود دارد.
رحمتی در بخش دیگری از سخنان خود از ثبات نرخ جهانی مس تا سه سال آینده خبر داد و گفت: طی هشت ماهه گذشته شاهد تثبیت نرخ مس در محدوده هفت هزار و 200 دلار با حداقل نوسان نسبت به سنوات اخیر بوده ایم و در همین راستا پیش بینی می شود که قیمت های جهانی مس تا سه سال آتی نیز در میانگین رنج قیمتی حدود 7500 دلار نوسان داشته باشد که امکان اتخاذ تصمیم بهینه را برای سرمایه گذاران فراهم خواهد نمود.
مدیر امور سهام “فملی“ پیشبرد مذاکرات ژنو را در راستای افزایش روند سودآوری شرکت ملی صنایع مس مهم دانست و اظهار کرد: پیشرفت مذاکرات بین المللی از یک سو با کاهش تحریم ها موجب تسریع در انجام طرح های توسعه شرکت، به بهره برداری رسیدن تعدادی از پروژه های شرکت با بیشترین ضریب سود دهی و در نتیجه افزایش میزان صادرات با عنایت به صادرات محور بودن شرکت و امکان استفاده از معافیت 25 درصدی مالیاتی صادرات و فروش خارجی با قیمت های بسیار مناسب تر در مقایسه با فروش داخلی خواهد شد و از سوی دیگر سبب می شود تا با کاهش نرخ دلار برخی از هزینه های عمده “فملی” نیز که مستقیماً براساس نرخ های جهانی و نرخ ارز آزاد تأمین می شود، کاهش یابد.
وی ادامه داد: اگرچه 26 درصد از فروش “فملی“ خارجی می باشد اما کاهش نرخ ارز بر هزینه تأمین برخی از مواد اولیه شرکت که بر مبنای دلار آزاد محاسبه می شود تأثیر مستقیم خواهد گذاشت که در نهایت سبب افزایش سودآوری شرکت خواهد شد.
رحمتی در پایان روند آتی صنعت فلزات اساسی را کاملاً مثبت پیش بینی نمود و گفت: توجه شایسته به مقوله های خرد جمعی، دانش محوری و حسن تدبیر در نهایت موجبات رشد سودآوری شرکت ها را فراهم خواهد نمود.
قصد شروع سرمایهگذاری در بورس را دارید؟ اولین قدم این است که افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاریها انجام دهید:
نام شرکت | ویژگیها | امتیاز | لینک ثبتنام |
---|---|---|---|
کارگزاری آگاه |
| ![]() | ![]() |
برای سرمایهگذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه میشود: