کمبود خاک مورد نیاز عامل اصلی کاهش تولید “فرآور”

شجاع‌الدین جهاندیده
شجاع‌الدین جهاندیده
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Twitter
اخبار شرکت های بورسی

شرکت فرآوری مواد معدنی ایران در حالی طی دوره شش ماهه اول نخست سال مالی جاری به برآوردهای خود پیرامون مقدار تولید و فروش محصولات دست نیافته که کمبود مواد اولیه مورد نیاز و تأخیر در فرآیند تأمین آن را می توان یکی از عوامل مؤثر در این امر دانست.

مدیر مالی شرکت فرآوری مواد معدنی ایران با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: کمبود خاک مورد نیاز تولید یکی از مشکلاتی است که می توان گفت همواره بسیاری از شرکت های معدنی با آن مواجه هستند، از این رو “فرآور” جهت رفع مسئله مذکور به ناچار بخشی از مواد مورد نیاز خود را از بازار آزاد و معادن تحت تملک بخش خصوصی فراهم می کند که این امر موجب افزایش هزینه ها می شود.

دواجی به عیار پایین خاک مصرفی اشاره کرد و ابراز داشت: خاک با عیار بیش از 35 درصد درحالی طی سال های قبل به عنوان خاک پرعیار در فرآیند تولید محصولات به کار برده می شد که در حال حاضر این میزان به 20 درصد کاهش یافته است، البته باید خاطر نشان کرد که کاهش عیار خاک مصرفی بر بازدهی تولید تأثیر می گذارد.

وی نسبت به بهبود عملکرد “فرآور طی نیمه دوم سال اظهار امیدواری کرد و افزود: با توجه به مطالب عنوان شده طبیعی به نظر می رسد که مقدار فروش محصولات نیز طی دوره مذکور متأثر از روند نامناسب تولید، چندان مطابق با برآوردها و انتظارات نبوده، این در حالی است که امیدواریم تا پایان امسال مقدار تولید و فروش برآوردی به طور کامل محقق گردد.

این مقام مسئول در خصوص تأمین خارجی مواد اولیه مورد نیاز بیان کرد: به طور معمول حدود 30 درصد از مواد مصرفی از منابع خارجی تأمین می شود که واردات این مواد طی سال جاری به دلیل موجودی کافی انبار انجام نمی پذیرد.

مدیر مالی شرکت فرآوری مواد معدنی ایران پیرامون فروش خارجی 75 درصدی تولیدات اظهار داشت: بخش عمده ای از محصولات به کشور ترکیه صادر می شوند، چراکه در حال حاضر صادرات محصولات تنها به این کشور امکان پذیر است. علاوه بر این، درآمدهای ارزی حاصل از فروش صادراتی طی دوره شش ماهه اول امسال در حالی بطور میانگین با نرخ ارز حدود 3300 تومان در حساب ها و صورت های مالی شرکت تسعیر شده است که نرخ ارز مبادله ای مبنای تسعیر درآمدهای حاصل از صادرات در بودجه سال جاری در نظر گرفته شده بود.

دواجی در خاتمه به ظرفیت 10 هزار تنی اسمی تولید محصولات اشاره کرد و گفت: این شرکت از پتانسیل افزایش ظرفیت اسمی تولید به 18 هزار تن برخوردار است، اما این امر به عدم بروز مشکلاتی در خصوص تأمین خاک مورد نیاز و سهولت آن بستگی دارد.

قصد شروع سرمایه‌گذاری در بورس را دارید؟ اولین قدم این است که افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاری‌ها انجام دهید:

نام شرکتویژگی‌هاامتیاز
کارگزاری آگاه
  • باشگاه مشتریان با جایزه
  • نرم‌افزار معاملاتی پیشرفته
  • دریافت اعتبار معاملاتی
  • خرید آنلاین صندوق‌ سرمایه‌گذاری
  • ثبت‌نام آنلاین برای کد بورسی
ثبت نام در بورس

برای سرمایه‌گذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه می‌شود:

نام خدماتویژگی‌ها
دوره‌های آموزش تحلیل تکنیکال
  • دوره‌های حضوری + غیرحضوری
  • شناخته‌شده‌ترین اساتید
  • در سطح مقدماتی، متوسط و پیشرفته
  • ارائه مدرک معتبر گذراندن دوره

سایر مطالب: فرآور

به اشتراک بگذارید:

Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
شجاع‌الدین جهاندیده

شجاع‌الدین جهاندیده

در بورسینس با مقالات آموزشی، دوره‌های آنلاین و کتاب‌ها و... به شما کمک می‌کنیم درآمد بیشتری داشته باشید و سود بیشتری از سرمایه‌گذاری کسب کنید. *** در توئیتر فالو کنید: https://twitter.com/jahandide
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عناوین مطلب