خانه - اخبار شرکت‌‌های بورسی - آخرین وضعیت “ساراب” / افزایش نرخ محصولات سیمانی ضروری است

آخرین وضعیت “ساراب” / افزایش نرخ محصولات سیمانی ضروری است

شجاع‌الدین جهاندیده
شجاع‌الدین جهاندیده
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Twitter
اخبار شرکت های بورسی

شرکت سیمان داراب برنامه ای جهت افزایش  سرمایه 60 درصدی در نظر دارد به طوریکه این برنامه پس از دریافت مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار طی سال جاری اجرایی خواهد شد.

معاون مالی و اداری شرکت سیمان داراب با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: این برنامه از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران و نیز سود انباشته به اجرا در خواهد آمد که در حال حاضر در مرحله اخذ مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار به سر می برد.

مرتضی سیدصالحی افزود: برنامه افزایش سرمایه جهت توسعه ناوگان حمل و نقل و نیز افزایش میزان صادرات محصولات تولیدی انجام می شود، به گونه ای که طی سال آینده حدود 100 هزار تن به میزان صادرات تولیدات افزوده خواهد شد.

وی به صادرات برآوردی 200 هزار تنی محصولاتساراب طی سال مالی جاری اشاره کرد و ابراز داشت: از ابتدای سال مالی جاری تاکنون حدود 120 هزار تن از محصولات تولیدی به کشور عراق صادر شده است. علاوه بر این، نرخ فروش محصولات در مرزهای جنوبی حدود 50 تا 55 دلار با نرخ ارز آزاد است که با احتساب هزینه حمل و نقل محصولات از درب کارخانه به مرزهای مقصد به میزان 65 هزار تومان، قیمت فروش خارجی محصولات مبلغی در حدود 100 هزار تومان به ازای هر تن خواهد شد.

این مقام مسئول به رقابت منفی میان شرکت های هم گروه در ارتباط با نرخ فروش صادراتی اشاره کرد و گفت: برخی شرکت های هم گروه به دلیل فاصله زیادی که با مرزهای مقصد دارند و در پی آن تحمیل هزینه های زیاد به آنها، به ناچار اقدام به اعطای تخفیفات فروش به مشتریان و عرضه محصولات با قیمت های پایین تر از قیمت پایه می کنند که به نظر می رسد بایستی راهکارهایی جهت رفع این مشکل ارایه شود.

معاون مالی و اداری این شرکت سیمانی بازار فروش داخلی محصولات را نامناسب ارزیابی کرد و اظهار داشت: این امر به دلیل روند نامناسب پیشرفت مراحل اجرای طرح های عمرانی اتفاق افتاده که امیدواریم با تحولات سیاسی و اقتصادی کشور که در شرف وقوع است، شاهد اجرای پروژه های عمرانی کشور و نیز بهبود وضعیت بازار فروش داخلی محصولات باشیم.

سیدصالحی در ارتباط با احتمال افزایش مجدد نرخ فروش سیمان بیان کرد: قیمت فروش سیمان در مقایسه با محصولات جایگزین آن همچون میلگرد و تیرآهن بسیار پایین بوده و فاصله قیمتی زیادی میان آنها وجود دارد، حال آنکه چنین تفاوت قیمتی در کشورهای دیگر مشاهده نمی شود. بر همین اساس می توان گفت افزایش مجدد نرخ فروش محصولات در محدوده 15 تا 20 درصدی امری ضروری به نظر می رسد.

وی افزود: در صورت اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها و افزایش قیمت حامل های انرژی، به طور قطع شاهد رشد قیمت فروش محصولات سیمانی خواهیم بود که چگونگی و میزان آن متناسب با نحوه اجرای این قانون انجام می پذیرد.

این مقام مسئول در خاتمه پیرامون عملکرد ساراب از ابتدای سال مالی جاری تاکنون تصریح کرد: اگرچه بازار فروش داخلی چندان مناسب نبوده، اما با این حال می توان گفتساراب طی دوره مذکور به برآوردها و برنامه های خود تا پایان سال جاری دست خواهد یافت.

 

شما در بورس، علاوه بر خرید و فروش سهام:

  • می‌توانید در دارایی‌هایی مانند طلا و مسکن سرمایه‌گذاری کنید
  • در صندوق‌های سرمایه گذاری بدون ریسک، سود ثابت بگیرید

برای شروع سرمایه‌گذاری، افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاری‌ها انجام دهید:

نام شرکتویژگی‌هاامتیاز
کارگزاری آگاه
  • باشگاه مشتریان با جایزه
  • نرم‌افزار معاملاتی پیشرفته
  • دریافت اعتبار معاملاتی
  • خرید آنلاین صندوق‌ سرمایه‌گذاری
  • ثبت‌نام آنلاین برای کد بورسی
ثبت نام در بورس

برای سرمایه‌گذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه می‌شود:

نام خدماتویژگی‌ها
دوره‌های آموزش تحلیل تکنیکال
  • دوره‌های حضوری + غیرحضوری
  • شناخته‌شده‌ترین اساتید
  • در سطح مقدماتی، متوسط و پیشرفته
  • ارائه مدرک معتبر گذراندن دوره

سایر مطالب: خبرهای شرکت سیمانی, ساراب

به اشتراک بگذارید:

Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
شجاع‌الدین جهاندیده

شجاع‌الدین جهاندیده

در بورسینس با مقالات آموزشی، دوره‌های آنلاین و کتاب‌ها و... به شما کمک می‌کنیم درآمد بیشتری داشته باشید و سود بیشتری از سرمایه‌گذاری کسب کنید. *** در توئیتر فالو کنید: https://twitter.com/jahandide
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عناوین مطلب