یک کارگزار بورس با اشاره به وضعیت امروز بازار سهام اعلام کرد که جو منفی ایجاد شده کوتاه مدت بوده و با توجه به حجم شدید نقدینگی در بورس و نیز گزارش مطلوب شرکتها ادامه دار نخواهد بود.
فردین آقابزرگی – کارگزار بورس اوراق بهادار تهران – در گفتوگو با خبرنگار بورس ایسنا، روند فعلی بازار را مورد توجه قرار داد و گفت: فرا رسیدن زمان قراردادهای خرید اعتباری پایان ماه و نیز مطرح شدن بحث هایی در خصوص تحریمها و مذاکرات ژنو باعث شده است تا جو منفی در بازار ایجاد شود که این جو کوتاه مدت بوده و نمی تواند ادامه دار باشد.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر این ارزیابیها از گزارشات 9 ماهه شرکتها که در حال نهایی شدن است، نشان می دهد که وضع شرکتها در حدود پیش بینیها بوده و چرخشی در جهت تعدیل مثبت وجود دارد.
وی افزود: بنابراین حجم نقدینگی به جریان افتاده در بورس چنان شدت و قوت دارد که به سادگی ارزش بازار سرمایه خنثی نشده و به جز عرضه سهام جدید از جانب خصوصی سازی این جو قوی نقدینگی پاسخ داده نمی شود.
آقا بزرگی تاکید کرد: بنابراین روند منفی شاخص قطعا کوتاه مدت و یکی دو روزه بوده و روند بازار در شرایط فعلی منطقی است.
قصد شروع سرمایهگذاری در بورس را دارید؟ اولین قدم این است که افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاریها انجام دهید:
نام شرکت | ویژگیها | امتیاز | لینک ثبتنام |
---|---|---|---|
کارگزاری آگاه |
| ![]() | ![]() |
برای سرمایهگذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه میشود: