معاملات روز گذشته بازار سهام در حالی در مسیری نزولی پیش رفت و با افت قیمت سهام اغلب شرکت های بورسی همراه بود که شاهد بروز نوسانات متعدد در روند معاملات بوده ایم.
در همین ارتباط، مدیر عامل کارگزاری بانک پاسارگاد عنوان کرد: بازار سهام همواره با افت و خیزهای فراوانی همراه بوده و بروز نوسانات در آن طبیعی به نظر می رسد. این در حالی است که پس از روند پرقدرتی که بورس طی روزهای اخیر پشت سرگذاشت، حرکت در مسیر نزولی طی بازه زمانی کوتاه مدت لازم به نظر می رسد. افزون بر آن طی روز گذشته شاهد عدم انتشار اخبار و شایعات منفی اثرگذار بر وضعیت سودآوری شرکت های بورسی بوده ایم.
مصطفی حاجی حسینی با اظهار امیدواری نسبت به تداوم روند مثبت بازار سهام و صعود شاخص کل، افزود: با توجه به امیدواری های به وجود آمده پیرامون حصول نتیجه مثبت از روند مذاکرات ایران با گروه 1+5 و کاهش شدت تحریم ها، انتظار آن می رود تا روند صعودی بورس همچنان ادامه داشته باشد. البته باید این نکته را در نظر داشته باشیم که احتمال تداوم اعمال تحریم نیز وجود دارد، از این رو لازم به نظر می رسد که نسبت به سرمایه گذاری در بورس با نگرشی محتاطانه عمل کنیم.
وی صنایعی همچون خودرو، بانک و پتروشیمی را در زمره صنایعی قرار دارد که بیشترین تأثیر مثبت را از لغو یا کاهش فشار تحریم ها می پذیرند و در این ارتباط اظهار داشت: صنایع مذکور با اعمال تحریم های بین المللی فشارهای زیادی را از بابت واردات مواد اولیه مورد نیاز و صادرات محصولات خود متحمل شده اند که این امر اثر منفی در روند سودآوری آنها در پی داشته است. از این رو به نظر می رسد با به وجود آمدن روزنه های امید جهت برطرف شدن موانع مذکور بتوان چشم انداز مناسبی پیش روی این صنایع متصور بود.
این مقام مسئول صنعت پتروشیمی را به عنوان یکی از صنایع اساسی و زیر بنایی کشور برشمرد و گفت: شرکت های فعال در این گروه به دلیل اینکه در حال حاضر کمتر از ظرفیت اسمی تولید خود فعالیت می کنند، از پتانسیل های زیادی جهت رشد سودآوری و صعود قیمت ها برخوردارند. علاوه بر این دولت فعلی و وزارت نفت نیز نسبت به بهبود وضعیت صادرات و سودآوری شرکت های پتروشیمی نظر ویژه ای دارند که این امر به نوبه خود موجب شکوفایی و بالندگی هرچه بیشتر این صنعت خواهد شد.
مدیر عامل کارگزاری بانک پاسارگاد در خاتمه پیرامون شرکت های خودروساز نیز عنوان کرد: تحریم های اعمالی و تأخیر در تأمین قطعات مورد نیاز در حالی موجب کاهش مقدار تولید آنها شده که این شرکت ها از توانایی تولید بیشتر و استفاده از ظرفیت های خالی خود برخوردارند. از این رو به نظر می رسد گسترش مناسبات ایران با کشورهای اروپایی موجب از سرگیری روابط این شرکت ها با خودروسازان خارجی و بهبود وضعیت عملکرد آنها شود که البته تحقق این امر طی بازه زمانی بلندمدت امکان پذیر خواهد بود.
قصد شروع سرمایهگذاری در بورس را دارید؟ اولین قدم این است که افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاریها انجام دهید:
نام شرکت | ویژگیها | امتیاز | لینک ثبتنام |
---|---|---|---|
کارگزاری آگاه |
| ![]() | ![]() |
برای سرمایهگذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه میشود: