شرکت سیمان درود با 8 میلیارد تومان سرمایه در آخرین اطلاعیه خود برای هر در سال مالی منتهی به 29 اسفند 92 براساس عملکرود واقعی دوره 6 ماهه مبلغ 2211 ریال سود خالص پیش بینی کرده که در مقایسه با پیش بینی قبلی نزدیک به 5 درصد افزایش داشته است.
“سدور” که دلايل تعديل را عمدتاً افزايش مقدار فروش صادراتي اعلام نموده در دوره 6 ماهه موفق به تحقق 51 درصد از بودجه خود شده است و این در حالی است که در دوره مورد بررسی فروش 22 درصدی صادراتی خود را با نرخ هر دلار 2450 تومان تسعیر نموده است.
گفتنی است شرکت اعلام نموده هيأت مديره قصد دارد مبلغ 838ر1 ريال را به عنوان سود تقسيمي پيشنهادي به مجمع عادي سال مالي 92 پيشنهاد نمايد. اين عدد در اطلاعات قبلي مبلغ 1.315 بوده است.
قصد شروع سرمایهگذاری در بورس را دارید؟ اولین قدم این است که افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاریها انجام دهید:
نام شرکت | ویژگیها | امتیاز | لینک ثبتنام |
---|---|---|---|
کارگزاری آگاه |
| ![]() | ![]() |
برای سرمایهگذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه میشود: