- این موضوع 3 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 9 سال، 3 ماه پیش بدست
nima-s2 بهروزرسانی شده است.
- نویسندهنوشتهها
- 18 آوریل 2014 در 14:16 #13229
شجاعالدین جهاندیده
مدیرکلتاپیک همراه اول و مخابرات ایران با نماد اخابر
10 می 2014 در 04:05 #13743nima-s2
مشارکت کنندهشرکت مخابرات ایران اعلام کرده که در سال گذشته بیش از 4000 میلیارد تومان در بخش ارتباطات کشور سرمایه گذاری داشته و قصد دارد این رقم را تا 9000 میلیارد تومان در سال جاری افزایش دهد.
به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) پس از بررسی صورتهای مالی سال 92 شرکت مخابرات ایران، سود قطعی پرداختی مبلغ 435 ریال اعلام شد و سهامداران شرکت مخابرات ایران در سال 92 به ازاء هر سهم خود مبلغ 435 ریال سود دریافت می کنند اما مسوولان این شرکت امیدوارند که در سال 93 به سودی بالغ بر 510 ریال به ازاء هر سهم برسند.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران با بیان این که شرکت مخابرات ایران در سال 92، 11566 میلیارد تومان درآمد داشته اظهار کرده است: در این سال درآمد تلفن ثابت 12 درصد و درآمد تلفن همراه رشدی 19 درصدی داشته است. این درحالی است که درآمد دیتا در این مدت 64 درصد رشد کرده و به 5.754 میلیارد ریال رسیده است. در حالی که این درآمد در سال 91، 349 میلیارد ریال بود.
پوررنجبر هم چنین به سرمایهگذاریهای مخابرات اشاره کرد و افزود: توقع مردم از ما به سرعت در حال افزایش است و ما دیگر نمیتوانیم با سرویسهای معمولی رضایت مردم را جلب کنیم.
وی پرداخت مخابرات به دولت در سال 92 را هم حدود 3.595 میلیارد تومان اعلام کرد.
همچنین در مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران که روز گذشته برگزار شد، اعلام شد که از درآمد شرکت مخابرات ایران در سال ۹۲ مبلغ ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان سود خالص شرکت بوده است و سود خالص تلفیقی شرکت مخابرات ایران هم 2 هزار و 300 میلیارد تومان در سال 92 اعلام شد.
اما این موضوع هم مطرح شد که شرکت مخابرات ۲۸۰ میلیارد تومان از وزارت اقتصاد طلبکار و ۱۰۰ میلیارد تومان به مالک سهام مدیریتی شرکت بدهکار است. همچنین اعلام شد که این شرکت بخشی از سود دولت و سهامدار عمده (شرکت توسعه اعتماد مبین) را در موعد مقرر پرداخت نکرده است.
در مقابل از سوی مسوولان مخابراتی توضیح داده شد که در زمان خرید مخابرات اعلام شد که آنچه مربوط به قبل از خصوصیسازی مخابرات بوده است دولت متعهد به پرداخت آن است. 5 سال است که مخابرات 280 میلیارد تومان از وزارت اقتصاد طلبکار است و تکلیف این طلب هنوز مشخص نشده است.
همچنین به دلیل طولانی شدن زمان رسیدگی به این طلبکاری علیرغم پیگیریهای متعدد شرکت مخابرات ایران، در نهایت تصمیم گرفته شده که مخابرات مبلغ 280 میلیارد تومان بدهی خود را از سهم دولت (وزارت اقتصاد) کم و سپس سود دولت را پرداخت کند.
این در حالی است که شرکت مخابرات به سهامدار عمده خود نیز بدهکار است و توسعه اعتماد مبین (مالک 50+1 درصد سهام مخابرات) بابت این بدهی به سازمان خصوصیسازی در حال پرداخت جریمه است و نیز اعلام شد که بدهی مخابرات به توسعه اعتماد مبین ۱۰۰ میلیارد تومان است.
به گزارش ایسنا، همه این موارد در حالی مطرح شد که مدیر عامل مخابرات ایران آبانماه سال 92 با بیان اینکه شرایط جدید شرکت مخابرات شرایطی گذرا محسوب میشود، اظهار کرده بود: سر گنج همواره دعواست و شما مدیران مخابراتی، مخابرات را به گنج تبدیل میکنید طبیعی است که این گنج هواخواهان زیادی داشته باشد اما مشکل اینجاست که این هواخواهان ارزش این گنج را پایین میآورند.
وی گفته بود با وجود مشکلات تحریم، با سختی تجهیزات مورد نیاز خود را تامین کردیم تا شبکه ارتباطی کشور را توسعه دهیم اما حالا یک دست داخلی هم ما را تحریم میکند.
پوررنجبر تاکید کرده بود: اکنون باید هزینه آموزش برخی افرادی که به تازگی آمدهاند را بدهیم و در مصاحبهها شاهدیم که گاه گفته میشود قرار است گوش مخابرات را بگیرند؛ غافل از این که اگر مخابرات درآمدی هم داشته باشد نیمی از این درآمد به دولت اختصاص پیدا میکند.
وی ادامه داد: آنچه گفته شد مشکلاتی است که اطمینان دارم به زودی و ظرف سه تا چهار ماه آینده برطرف خواهد شد و تصمیماتی درست اتخاذ میشود.
مدیر عامل مخابرات ایران اظهار کرد: تصمیماتی که گاهی گرفته میشود ناشی از آن است که مدیران، اطلاعات درستی ندارند یا این که از آثار تصمیماتی که میگیرند اطلاع درستی نداشته و نمیدانند چه آثار مهلکی بر اثر این تصمیمات به جا میماند.
به گزارش ایسنا، سال گذشته معاون حقوقی امور دولت و مجلس در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کره بود که در سال 91 میزان 9 هزار میلیارد تومان درآمد مخابرات بوده که 6100 میلیارد تومان آن مربوط به همراهاول، 2900 میلیارد تومان مربوط به تلفنهای ثابت، تقریبا 4300 میلیارد تومان آن مربوط به درآمد ایرانسل و 700 میلیارد تومان آن مربوط به سایر اپراتورها بوده است. پیشبینی میشود درآمد سال 93 به 4 هزار میلیارد تومان افزایش یابد.
17 می 2014 در 08:18 #13891nima-s2
مشارکت کنندهگامهای اساسی مخابرات برای رسیدن به باند پهن
معاون شبکه شرکت مخابرات ایران گفت: استفاده از باند پهن برای استفاده از فضای مجازی شاهکلید شاخصهای توسعه اقتصادی در هر کشور است و ما گامهای اساسی برای رسیدن به این هدف بزرگ برداشتهایم.به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، عبدالعظیم قنبریان در مراسم افتتاحیه پروژههای مخابرات اظهار کرد: در سال 88 حدود 985 هزار مشترک پرسرعت و ADSL در کشور داشتیم و اکنون این تعداد به 2 میلیون و 800 هزار مشترک رسیده است. همچنین در سال 88، 317 هزار پورت در کشور موجود بود که اکنون حدود چهار میلیون پورت داریم.
وی افزود: 236 هزار مشترک تلفن ثابت در سال 88 به مخابرات اضافه شد که این عدد در سال 92 به 984 هزار تلفن ثابت رسیده و اکنون 28 میلیون و 500 هزار مشترک تلفن ثابت داریم.
قنبریان تصریح کرد: در سال 92، 417 هزار مشترک دائم و حدود 6 میلیون مشترک اعتباری داشتهایم. همچنین مخابرات در سال گذشته با رشدی بیش از 15 درصد به درآمدی بالغ بر 11 میلیارد تومان رسیده است.
معاون شبکه شرکت مخابرات ایران ادامه داد: سال گذشته هزار و 211 روستا برای ارتباط رسانی دیتا در برنامه قرار گرفت که تاکنون 983 روستا در کشور به این ارتباط رسانی دست یافتهاند. مبنای تغییراتی که در حوزههای شبکه و IT صورت میگیرد توسعه به صورت متمرکز و سرویسدهی گسترده در کشور است.
وی تاکید کرد: اکنون دو پروژه بزرگ در دست طراحی داریم که اعتبار تخصیص یافته برای طراحی آن بیش از 30 میلیون دلار است. همچنین 350 میلیارد تومان اعتبار برای مهاجرت به سویچ نسل نو در نظر گرفته شده است.
قنبریان خاطرنشانکرد: شرکت مخابرات ایران در حوزه IT پرچمدار سرویسهای این حوزه به بیشتر سازمانها و دستگاهها خواهد بود.
19 می 2014 در 06:13 #13929nima-s2
مشارکت کنندهآخرین جزئیات همکدی تلفن ثابت
دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳در آخرین روزهای سال 92 سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اعلام کرد که قرار است تغییری در شیوه محاسبه تعرفههای همراه اول و تلفن ثابت ایجاد شود. این طرح که در ابتدا با انتقاداتی رو به رو شد تاکنون در چندین شهر به مرحله اجرا رسیده است.
به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) طرح همکدی تلفن که یکی از رکنهای اصلی آن هم کدسازی استانهاست سعی داشته تا هزینه مکالمات بین استانی را کاهش دهد. همکدسازی به این معناست که هر استان یک کد مشخص را به خود اختصاص میدهد و اعداد اضافی که برای هر شهر تعریف میشوند از این میان حذف خواهند شد.
اکثر مسوولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت مخابرات و همراه اول بر این نکته تاکید داشتند که این طرح به نفع مشترکان خواهد بود زیرا در قالب آن با تبدیل شدن پالس به دقیقه، محاسبه تعرفهها از شفافیت بیشتری برخوردار میشود و از سوی دیگر هزینه جابهجایی در تلفنهای موبایل حذف شده و تعرفه مکالمه بین استانی با تمام استانهای کشور یکنواخت میشود. به علاوه تمام شهرها و روستاهای یک استان پس از اجرای طرح هم کدسازی با تعرفه تلفن درون شهری با یکدیگر مکالمه می کنند.
پورنجبر – مدیر عامل مخابرات ایران – در رابطه با موضوع عنوان کرده است: با این شیوه هزینههای مشترکان افزایش پیدا نمیکند و تنها ساختار محاسبه تغییر خواهد کرد، به علاوه اگر تعرفههای مردم کاهش پیدا کند، ترافیک و میزان مصرف بالاتر میرود و به این دلیل که ما خدمت ارزانتری ارائه میکنیم تقاضا بیشتر میشود. به دنبال کاهش هزینهها افراد بیشتر از تلفن استفاده خواهند کرد و همین مساله درآمدزایی مخابرات را افزایش میدهد.
باید به این موضوع توجه داشت که با اجرای این طرح تعداد کدهای بینشهری از 990 کد به 31 کد کاهش پیدا خواهد کرد. با توجه به مصوبات جدید هزینهی هر دقیقه تماس دروناستانی 30 ریال، بیناستانی 330 ریال و ثابت و همراه 625 ریال خواهد بود.
عدهای به این طرح این انتقاد را وارد میکردند که مگر حجم تماسهای بین شهری چند درصد بوده که حال با حذف هزینه جابهجایی افراد اعلام میشود که در شیوه جدید هزینه تلفن مشترکان کاهش خواهد یافت؟ اما مسوولان بر ارزان شدن تعرفهها تاکید میکنند و این در حالی است که پیش از این هزینه هر پالس تماس درون شهری پنج تومان بود و هر پالس شامل سه دقیقه میشد اکنون با تبدیل شدن پالس به دقیقه مشترکان ملزم به پرداخت سه تومان برای هر دقیقه مکالمه درون شهری هستند یعنی سه دقیقه مکالمه ثابت به ثابت درون شهری از پنج تومان به 9 تومان میرسد.
البته باید این موضوع را نیز مد نظر قرار داد که در استانهای مختلف بدنبال اجرای طرح همکدی تمام مکالمات افرادی که در داخل یک استان قرار دارند با همان تعرفه سه تومانی درون شهری محاسبه خواهد شد. این موضوع باعث میشود تا هزینه تماس برای چنین افرادی کاهش زیادی را تجربه کند.
در هر حال اکنون شرکت مخابرات سعی کرده تا به ترتیب همکدسازی را در چند استان مختلف کلید بزند. در همین راستا این شرکت در راستای اجرای طرح هم کدسازی تلفن ثابت در استانهای کشور، تلفنهای استان همدان، زنجان، سمنان و قم را همکد سازی کرده است.
با اجرای طرح ملی هم کدسازی کلیه شماره تلفنهای ثابت استان همدان با افزودن رقم 2 به ابتدای آنها، هشت رقمی میشوند و کدهای بین شهری (0812، 0811، 0852، 0851) حذف و کد بین شهری استان به 081 تغییر می یابد.
به علاوه کد استان زنجان نیز به 024 تغییر میکند. در رابطه با سمنان باید گفت که تمامی اعداد شهرستانهای این استان به عدد 023 تغییر میکنند.
قبل از این چند استان نیز استانهای دیگری همکد سازی شده بودند. شرکت مخابرات وعده داده تا شهریور ماه سال 93 تمام کشور را هم کد سازی کند. با چنین توصیفی تمامی افراد میتوانند با 31 کد در کشور با یکدیگر تماس حاصل کنند.
به واسطه اجرای این طرح کدهایی که پیش از این برای شهرها و روستاهای مختلف وجود داشت در سطح استانهای مختلف یکسان شده و هر استان تنها یک کد خواهد داشت.
از سوی دیگر در زمینهی تلفنهای بینشهری در گذشته کمترین تعرفه ما 15 تومان و بالاترین هزینه 86 تومان بود که با اجرای همکدسازی تعرفه جدید تمام شهرستانها به صورت یکسان محاسبه شده و هر دقیقه تماس با آنها 330 ریال قیمت خواهد داشت.
البته برای اجرای این طرح مبلغی هم به عنوان آبونمان در قبضهای کاربران اعمال خواهد شد که براساس تصویب سازمان تنظیم مقررات قرار بر آن شده که آبونمان همکدسازی بهطور پلکانی در نظر گرفته شود و در مناطق کم برخوردار حدود 100 تومان و در بیشترین حالت در مناطق برخوردار به 1200 تومان برسد.
- نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.