گروه فلزات اساسی : ذوب ، فملی ، فولاد ، فاسمین ، میدکو و…

در حال نمایش 12 نوشته (از کل 12)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #13174

    تاپیک گروه فلزات اساسی : ذوب ، فملی ، فولاد ، فاسمین ، میدکو و…

    #13777
    blanknima-s2
    مشارکت کننده

    شرکت ملي سرب و روي ايران با 32 میلیارد و 200 میلیون تومان سرمایه اطلاعات و صورت های مالی حسابرسی شده 12 ماهه منتهی به 29 اسفند 92 را منتشر کرده است.

    بنابرگزارش بورس نیوز، این شرکت در حالی برای هر سهم در سال مالی 92 زیان 5 ریالی محقق کرده که آخرین پیش بینی خبر از سود 92 ریالی برای هر سهم داشت.

    شایان ذکر است “فسرب” که سال گذشته در ماه هایی بدلیل آلایندگی و اعتراضات مردمی مجبور به توقف خط تولید خود شد در مقایسه با سال مالی 91 کاهش 34 درصدی فروش، 22 درصدی بهای تمام شده و 82 درصدی سود ناخالص را تجربه کرده است.

    #13779
    blanknima-s2
    مشارکت کننده

    تعدیل منفی در زیرمجموعه مهم فاسمین

    فاسمین این روزها با فشار فروش روبرو ست که علت آن ثبت افزایش سرمایه اخیر می باشد.

    فاسمین در آخرین پیش بینی سود سال 92 مبلغ 42.8 میلیارد تومان سود حاصل از سرمایه گذاری ها پیش بینی کرده است که 26.6 میلیارد تومان آن مربوط به سود حاصل از سرمایه گذاری در مجتمع ذوب و احیا روی قشم می باشد.فاسمین سود هر سهم این شرکت را 5095 و تقسیمی آن را 4439 ریال در نظر گرفته است این در حالی ست که در 12 ماهه واقعی با سرمایه قبلی ( 60،000 میلیون ریال) مبلغ 2759 ریال به ازای هر سهم محقق کرده است.اگر فرض کنیم این شرکت همان 85 درصد را در مجمع تقسیم کند حدودا 12.6 میلیارد تومان از سود سرمایه گذاری های فاسمین ( به ازای هر سهم 63 ریال) کسر خواهد شد

    سود هر سهم فاسمین برای سال 92 در حال حاضر 78 تومان می باشد و فعلا گزارش واقعی 12 ماهه را منتشر نکرده است.

    #13829
    blanknima-s2
    مشارکت کننده

    خودروسازی را تعطیل کنید، کارگران را به فولاد‌سازی ببرید!

    به گزارش «تابناک»، بیشتر ‌صنایع تولیدی و به ویژه بخش مسکن وابسته به فولاد است و بنا بر مستندات موجود کشور در سال ۲۶ میلیون تن فولاد نیاز دارد که برای جبران این میزان فولاد سالانه حدود ۱۰ میلیون تن فولاد وارد کشور می‌شود. حال پرسش این است، چرا کشوری که ‌منابع غنی آهنی دارد، نیازمند واردات فولاد است؟

    در این باره، کمال‌الدین پیرمؤذن، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ‌‌می‌گوید: بسیاری از کارخانه‌های ما برای ادامه روند کاری، نیازمند‌ فولاد هستند؛ برای نمونه، کارخانه‌های خودروسازی و برخی صنایع دیگر به فولاد نیاز دارند، ولی به دلیل اینکه ما نمی‌توانیم فولاد را در ‌کشور تولید کنیم، بناچار نیازمند واردات هستیم .

    وی درباره دلایل واردات فولاد گفت: چندین سال است‌، کشور به جای اندیشیدن به اقتصاد مولد و اشتغال‌زا، متأسفانه به اقتصاد سوداگری بها داده‌ است.‌ چندین سال بود که به رغم داشتن درآمد افسانه‌ای نفت برای کشور کاری نکردیم و در حالی که‌ می‌شد کشور را ‌با ۳۰ میلیارد دلار اداره کرد، ۸۰ میلیارد دلار را به باد دادیم .

    در هشت سال گذشته به صنعت، تولید و ‌کشاورزی آن گونه که باید بها ندادیم. سرمایه‌گذاری‌ها بسیار کمرنگ بود و صرف سوداگری و واردات و همچنین صرف مسائل غیرضروری شد؛ حال پشت پرده این ماجرا‌ها چه بوده، خدا می‌داند !

    البته برای برخی‌‌ همه چیز روشن است. متأسفانه برخی‌‌ از قبل همین واردات، جیب‌های خود را پر کردند و برخی‌‌‌ اطرافیان خود را بی‌نیاز کردند و همین‌ باعث شد ‌در تولید سرمایه‌گذاری نشود و ‌با جمعیت ۳ میلیونی بیکار در کشور روبه‌رو باشیم .

    اما محسن بیگلری، دیگر نماینده ‌عضو کمیسیون صنایع ‌نظر دیگری دارد. او می‌گوید: هنگامی که ‌تحریم هستیم و نمی‌توانیم در زمینه خودروسازی فعالیت خوبی داشته باشیم، چرا باید روی این صنعت تأکید کنیم و با تولید خودروهای بی‌کیفیت، جان مردم بی‌گناه را به خطر بیندازیم؟ به جای این کار، می‌توان در صنایع دیگری مانند فولاد سرمایه‌گذاری کنیم .

    این در حالی است که ‌مسئولان‌ کشور در پاسخ به این پرسش می‌گویند، بخش زیادی از اشتغال مربوط به صنایع خودروست و نمی‌توان کارگران آن را از کار بی‌کار کرد، ولی من می‌گویم، ما این کارگران را به کارخانه‌های فولاد بیاوریم و در آنجا از آن‌ها استفاده کنیم .

    با این کار، نه تنها واردکننده نخواهیم بود، بلکه صادرکننده نیز خواهیم شد و به دنبال آن، بهای‌ تمام‌شده‌ برای ما کاهش پیدا خواهد کرد و مصرف‌کننده داخلی هم می‌تواند به آسانی از کالای تولید داخل استفاده کند؛ اما متأسفانه وزارت صنعت و معدن آنقدر گسترده است که توان رسیدگی به این کار را ندارد. پس باید وزارت صنعت و معدن را جدا کرد و برای وزارت صنعت و معدن وزارت‌خانه جداگانه ساخت .

    بیگلری در پاسخ به اینکه ‌ایران، یکی از غنی‌ترین منابع معادن سنگ آهن در دنیاست، حال آنکه خود واردکننده فولاد است، گفت: ما معادن بسیاری در کشور داریم که به آن‌ها هیچ‌‌‌ توجهی نمی‌شود. در کشور ‌معادن غنی با غلظت بالا و ذخیره بسیار بالا، مورد غفلت واقع ‌شده‌اند. ما الان در سقز معدنی داریم که حدود سی میلیون تن ذخیره معدنی سنگ آهن دارد و با فشارهایی که من به وزارت صنعت وارد کرده‌ام، کارهایی برای فعال کردن آن انجام گرفته است .

    وی همچنین درباره این موضوع که ۳۰ میلیون تن ذخیره معدنی به حساب نمی‌آید و میزان کمی می‌توان از آن تولید فولاد کرد و اساساً سرمایه‌گذاری برای این ‌گونه معادن باعث هدر رفتن سرمایه در کشور می‌شود، گفت: ۳۰ میلیون تن بسیار زیاد است (!) و می‌شود سی سال در این منطقه آهن تولید کرد .

    اما آنچه از سخنان این نماینده بر‌می‌آید، بیانگر این است که چرا صنعت فولاد در کشور این ‌گونه تضعیف‌ شده باقی مانده است. هنگامی که کشور از کل ذخایر معدنی سنگ آهن، می‌تواند سالانه‌ فقط ۴۴ میلیون تن برداشت کند، چگونه امکان دارد‌ برای معدنی که کل ذخایر آن ۳۰میلیون تن است، انتظار ساخت کارخانه را داشت؟

    متأسفانه ناآگاهی برخی ‌مسئولین از اوضاع صنعتی، باعث می‌شود که با فشار به دولت، برخی سرمایه‌ها به راحتی هدر رود. نمونه‌هایی از این دست در کشور بسیار است و یکی از آن‌ها که در همین استان قرار دارد، کارخانه فولاد کردستان است که به واسطه برخی سفارش‌ها در زمان دولت قبل ساخته شد و هم‌اکنون به حالت تعطیل درآمده است .

    همچنین واحد تولیدی فولاد نیز در کشور وجود دارد که به همین سرنوشت دچار هستند. دلیل انجام این ‌کار‌ها در کشور به نظر بیشتر سیاسی است و نمایندگان مجلس برای اینکه نشان دهند که به فکر‌ مردم منطقه هستند، با فشار بر دولت، برخی امتیازات را از آن منطقه می‌‌‌گیرند. از سوی دیگر، دولت نیز به دلیل آنکه در فشار است، با این طرح‌ها موافقت می‌کند و در ‌‌نهایت به دلیل نبود مطالعات لازم در زمینه ساخت واحدهای تولیدی، نه تنها محصولی تولید نمی‌شود، بلکه سرمایه‌های بسیاری به هدر‌ می‌رود؛ از آن جمله می‌توان به کارخانه کاغذ‌سازی مراغه اشاره کرد که به دلیل ‌منابع ناکافی درخت تعطیل شد، یا کارخانه فولاد کردستان که هزینه زیادی برای انتقال مواد اولیه‌ نیاز دارد و نمونه‌های بی‌شمار دیگر‌ که هم‌اکنون با صرف هزینه‌های میلیاردی‌ تعطیل شده‌اند و جالب آنکه نمایندگان با وجود آگاهی از شرایط با فشار به وزیر در فکر به دست آوردن اعتبار از آنها هستند!

    #13944
    blanknima-s2
    مشارکت کننده

    “فولاد” با دست پرآمد

    شرکت فولاد مبارکه با سرمایه ای بالغ بر 3 هزار و 600 میلیارد تومان اطلاعات و صورتهای مالی حسابرسی نشده 12ماههمنتهی به29 اسفند 92 را منتشر کرده است.

    به گزارش بورس نیوز، “فولاد” در حالی برای هر سهم در سال مالی 92 مبلغ 863 ریال سود خالص محقق کرده که در مقایسه با آخرین پیش بینی (مبلغ 804 ریال) بیش از 7 درصد افزایش داشته است.

    شایان ذکر است عملکرد این شرکت بزرگ فولادی در سال مالی 92 نسبت به سال مالی قبل با رشد 38 درصدی فروش، 30 درصدی بهای تمام شده، 50 درصدی سود ناخالص و عملیاتی و 55 درصدی سود خالص هر سهم همراه بوده است.

    #13947
    blanknima-s2
    مشارکت کننده

    فخوز شفاف سازی کرد

    شرکت فولاد خوزستان طی این اطلاعیه شفاف سازی اعلام کرد در راستای تحقق برنامه استراتژیک تامین پایدار مواد اولیه، این شرکت در مزایده خرید 28.5 درصد سهام شرکت سنگ آهن مرکزی عرضه شده در بازار سوم فرابورس در تاریخ 93/2/29 شرکت نموده که برنده مزایده گردیده است .

    #13950
    blanknima-s2
    مشارکت کننده

    بیزینس مانیتور :
    ایران یکی از بالاترین نرخ های رشد تولید فولاد را در جهان داراست

    خبرگزاری تسنیم: بیزینس مانیتور با اشاره به این که ایران یکی از بالاترین نرخ های رشد تولید فولاد را در جهان داراست نوشت: در عین حال نسبت به تحقق هدف‌گذاری افزایش ظرفیت تولید فولادش از ۲۰ میلیون تن در سال به ۵۵ میلیون تن تا سال ۲۰۲۵ تردید وجود دارد.

    به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیزینس مانیتور در جدیدترین گزارش خود چشم انداز بخش فولاد ایران در سه ماهه سوم 2014 را همچنان ضعیف پیش بینی کرد.

    این گزارش نوشت: با توجه به چشم انداز کاهشی برای قیمت فولاد و این واقعیت که هرگونه نزدیکی به غرب، اگر هم اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول خواهد کشید و تاثیر قابل توجهی در کوتاه مدت نخواهد داشت، فاصله زیادی با چشم انداز مثبت بخش فولاد ایران داریم.

    ما طرح های ایران برای افزایش ظرفیت فولادش از 20 میلیون تن در سال به 55 میلیون تن تا سال 2025 و سه برابر شدن ظرفیت تولید آلومنیوم گداخته و رسیدن آن به 1.5 میلیون تن در سال را با شک و تردید مورد ملاحظه قرار می دهیم.

    #13963
    blanknima-s2
    مشارکت کننده

    “ذوب” هم با تعدیل آمد

    شرکت سهامي ذوب آهن اصفهان با سرمایه ای بالغ بر 786 میلیارد و 840 میلیون و 600 هزار تومان اطلاعات و صورت های مالی12 ماهه حسابرسی نشدهمنتهی به 29 اسفند 92 را منتشر کرده است.

    “ذوب” برای هر سهم در سال مالی 92 مبلغ 500 ریال سود خالص محقق کرده که نسبت به آخرین پیش بینی (مبلغ 451 ریال) رشد 11 درصدی داشته است.

    شایان ذکر است متوسط نرخ فروش تير آهن نسبت به آخرين پيش بيني سال مالي 92 حدود 4 درصد کاهش و مقدار فروش حدود 12 درصد افزايش داشته است

    #14016
    blanknima-s2
    مشارکت کننده

    شفاف سازی فنوال در خصوص ورشکستگی شرکت های زیر مجموعه

    شرکت پيش بيني درآمد (زيان) هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/92 را در آخرین پیش بینی مبلغ 578 ريال اعلام نموده بود .

    مطابق با نامه شماره 2503/ص/92 مورخ 25/12/92 شرکت اعلام نموده است که سود هر سهم سال مالی 92 بدلیل اعلام دادخواست ورشکستگي شرکت‌هاي ماشين کشاورز آرين و آلومينيوم پارس در مراجع قضايي از 578 ریال به (860ر1) ریال زیان تغییر نموده است که بدين ترتيب در حساب‌هاي شرکت مبلغ 731ر46 ميليون ريال بابت ذخيره کاهش ارزش سرمايه‌گذاري در شرکت آلومينيوم پارس و مبلغ 145ر86 ميليون ريال بابت ذخيره مطالبات مشکوک الوصول از شرکت‌هاي آلومينيوم پارس و ماشين کشاورز آرين ذخيره در حساب ها منظور شده است.

    شایان ذکر است مطابق با صورت‌های مالی حسابرسی نشده سال مالی منتهی به 29/12/92 ارسالی در تاریخ 29/02/93 درآمد(زیان) هر سهم مبلغ (737ر1) ریال زیان اعلام شده است .

    – مطابق بند 4 نامه شماره 289/ص/93 مورخ 28/02/93 شرکت اعلام نموده است که :” شرکت نورد آلومینیوم کلیه بدهی‌های بانکی شرکت آلومینیوم پارس را تضمین نموده است، با توجه به اینکه تشخیص تعیین شرایط ورشکستگی شرکت آلومینیوم پارس و پیامد مالی ناشی از آن خارج از اراده این شرکت می‌باشد و تماماً به تشخیص کارشناسی و مراجع قضایی بستگی دارد، بنابراین بابت تضامین مذکور هیچ‌گونه ذخیره‌ای در حساب‌ها منظور نشده است “.

    – مطابق بند 31 صورت‌های مالی دوره 6 ماهه منتهی به 31/06/92 (حسابرسی شده) شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم، جمع تضامین ارائه شده توسط شرکت بابت شرکت آلومینیوم پارس مبلغ 688ر868ر2 میلیون ریال می‌باشد. همچنین مطابق بند 8 گزارش حسابرس مستقل نسبت به صورت‌های مالی دوره 6 ماهه منتهی به 31/06/92 ، “شرکت اقدام به تضمين مقادير متنابهي از تعهدات شرکت آلومينيوم پارس نموده که در صورت عدم توانايي آن شرکت در تسويه بدهي‌هاي خود، شرکت مورد گزارش متعهد به تسويه اين بدهي‌ها خواهد بود .”

    – مطابق صورت‌های مالی سال ‌مالی منتهی به 30/12/91 (حسابرسی شده) شرکت آلومینیوم پارس زیان انباشته آن شرکت در تاریخ 30/12/91، مبلغ (564ر727ر1) میلیون ریال ( مبلغ (488ر1) ریال به ازای هر سهم) می‌باشد. شایان ذکر است که در اسفندماه سال 90، دارایی‌های ثابت مشهود و نامشهود شرکت آلومینیوم پارس (به استثناء اثاثه و منصوبات) مورد تجدید ارزیابی قرار گرفته است .

    – مطابق یادداشت 2-6 صورت‌های مالی دوره 6 ماهه منتهی به 31/06/92 (حسابرسی شده) شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم، شرکت در سال 87، 32 میلیون سهم از سهام شرکت آلومینیوم پارس را به مبلغ 296ر99 میلیون ریال به شرکت ماشین کشاورز آرین واگذار نموده است که تاکنون مبلغ 711ر74 میلیون ریال از مطالبات از شرکت فوق دریافت نشده است. شایان ذکر است که مطابق اطلاعات ارائه شده توسط شرکت ؛ قسمت عمده دارایی‌های شرکت ماشین کشاورز آرین مربوط به سرمایه‌گذاری در سهام شرکت آلومینیوم پارس به شرح فوق می‌باشد

    #15112

    تعدیل منفی در فخوز

    شرکت فولاد خوزستان با سرمایه 800 میلیارد تومان پیش بینی درآمد هر سهم در سال مالی منتهی به 29 اسفند 93 را منتشر کرده است.

    “فخوز” برای هر سهم مبلغ 1.643 ریال سود خالص پیش بینی کرده که نسبت به آخرین بودجه (مبلغ 1.966 ریال) بیش از 16 درصد کاهش داشته است.

    شایان ذکر است این شرکت که در دوره 3 ماهه 24 درصد از بودجه خود را محقق کرده علت تعدیل منفی را به شرح زیر اعلام نموده است:

    کاهش 9 درصدی مقدار فروش بدلیل عدم کشش بازار داخلی و کاهش تقاضا برای محصولات، کاهش 5.4 درصدی مقدار تولید بدلیل محدودیت های برق و اتفاقات پیش بینی نشده در روند تولید، افزایش نرخ حاملهای انرژی بدلیل اجرای فاز دوم هدفمندسازی یارانه ها، کاهش نرخ فروش محصولات در بازارهای داخلی، افزایش هزینه های مالی بدلیل نیاز به نقدینگی و عدم تحقق فروش های نقدی.

    #16481

    فخاس در نظر دارد سرمایه خود را از مبلغ 4200 میلیارد ریال به میلغ 5600 میلیارد ریال افزایش دهدکه این افزایش سرمایه 1400 میلیارد ریالی معادل مبلغ 1100 میلیارد ریال آن از محل مطالبات و آورده های نقدی سهامداران و مابقی آن به مبلغ 300 میلیارد ریال از محل سود انباشته شرکت می باشد.

    #17004

    مجوز فعالیت صندوق سرمایه گذاری ذوب آهن صادر شد
    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ صندوق سرمایه گذاری مشترک ذوب آهن اصفهان در سهام و در اندازه کوچک بوده و دارای حداقل 20 هزار واحد سرمایه گذاری و حداکثر 10 برابر حداقل واحد سرمایه گذاری است.

    بر اساس این گزارش، مدیر، موسس و ضامن نقدشوندگی این صندوق، شرکت کارگزاری بانک ملی ایران، شرکت ذوب آهن اصفهان، متولی، شرکت مشاور سرمایه گذاری نیکی گستر، حسابرس، موسسه حسابرسی و خدمات مدیریت رهیافت و همکاران هستند.

    “صندوق سرمایه‌ گذاری مشترک ذوب ­آهن اصفهان“در اجرای ماده 28 و بند 6 مادۀ 7 قانون بازار اوراق بهادار مصوب آذرماه سال 1384 و مادۀ 2 قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید به منظور تسهیل اجرای سیاست­های کلی اصل چهل و چهارم قانون اساسی مصوب آذرماه 1388، با مجوز این سازمان در تاریخ 01/05/1393تحت شمارۀ 34362 و شناسۀ ملی 14004265470نزد مرجع ثبت شرکت­ها و مؤسسات غیرتجاری تهران ثبت شده و به عنوان نهاد مالی موضوع بند هـ مادۀ 1 قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدیدبه منظور تسهیل اجرای سیاست­های کلی اصل چهل و چهارم قانون اساسی مصوب آذرماه 1388، در تاریخ 11/05/1393 تحت شمارۀ 11268نزد این سازمان به ثبت رسیده است.

    این صندوق سرمایه‌گذاری مجاز است از تاریخ صدور این مجوز، با رعایت قوانین و مقررات مربوطه و در چارچوب اساسنامه مصوب خود به عنوان یک نهاد مالی “صندوق سرمایه‌گذاری” فعالیت نماید. همچنین فعالیت این صندوق سرمایه‌گذاری تا پایان تاریخ 31/04/1396 از نظر این سازمان مجاز است.

در حال نمایش 12 نوشته (از کل 12)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.