- این موضوع 6 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 9 سال پیش بدست
شجاعالدین جهاندیده بهروزرسانی شده است.
- نویسندهنوشتهها
- 18 آوریل 2014 در 13:07 #13180
شجاعالدین جهاندیده
مدیرکلتاپیک اختصاصی گروه غذایی : غبشهر ، وبشهر ، غاذر ، غمارگ ، غپینو ، غپاک و…
1 می 2014 در 07:35 #13543enigma
مشارکت کنندهروند غذايي ها رو چطور مي بينيد ؟
ايا بحث افزايش قيمت خوراكي مطرح است ؟1 می 2014 در 07:35 #13544enigma
مشارکت کنندهدر بين غذايي ها كدوم نماد مستعد رشد سريع بهتري رو داره
12 می 2014 در 05:42 #13828nima-s2
مشارکت کنندهغدام سرمایه خود را افزایش می دهد
شرکت خوراک دام پارس در نظر دارد سرمایه خود را از مبلغ 20 میلیارد ریال به مبلغ 60 میلیارد ریال افزایش دهد . لازم به ذکر است تمام این 40 میلیارد ریال که معادل 200 درصد می شود از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران می باشد .14 می 2014 در 05:30 #13869nima-s2
مشارکت کنندهتاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ – ۱۴:۳۵ – 13 May 2014
درپی عدم تخصیص نیمی از یارانه ۳۰۰ میلیارد تومانی سال گذشته شیر، افزایش مجدد قیمت مواد اولیه با اجرای فاز دوم هدفمندی و بلاتکلیفی یارانه شیر در سال ۹۳ ، دامداران و کارخانه دارها زمزمه افزایش قیمت شیر و لبنیات را سر دادهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم،با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها و افزایش قیمتهای حاملهای انرژی مانند برق و گاز و افزایش قیمت کالا در بخشهای مختلف، بررسی قیمت شیرخام از سوی دامداران و اتحادیهها حاکی از این است که زمزمههای گرانی شیر و لبنیات به گوش میرسد.
در همین باره سید احمد مقدسی، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه لبنیات تنها 29 درصد به خاطر شیر خام گران میشود گفت: با توجه به سایر هزینههای کارخانجات باید منتظر افزایش 44 درصدی بهای لبنیات باشیم.
مقدسی با بیان اینکه بهای لبنیات به دلیل سایر هزینههای کارخانجات نیز 15 درصد افزایش خواهد یافت ادامه داد: بنابراین در مجموع با افزایش قیمت نهاده ها، قیمت لبنیات حدود 44 درصد گران میشود.
همچنین سیروس روستا، رئیس اتحادیه سراسری دامداران با بیان اینکه قیمت تمام شده تولید شیر حدود 1600 تومان است، گفت به دلیل عدم برنامهریزی دولت شیر هنوز به قیمت پارسال عرضه میشود.
وی با بیان اینکه وضعیت شیر هنوز هم بلاتکلیف است افزود: در حال حاضر حدود 50 درصد از یارانه 300 میلیارد تومانی دولت به دامداران پرداخت نشده است.
به گزارش تسنیم، محمدرضا اسماعیلی، مدیرعامل اتحادیه فرآورده های لبنی با تاکید بر اینکه اگر دولت یارانه به شیر اختصاص ندهد احتمال افزایش 30 درصدی قیمت لبنیات وجود دارد گفت: افزایش مالیات ارزش افزوده و حقوق کارگران مشکلات تولیدکنندگان را دو برابر کرده است.
وی درباره احتمال افزایش قیمت شیر گفت: هنوز دستور العمل افزایش قیمت شیر و لبنیات ارائه نشده است، اکنون تولیدکنندگان با افزایش میزان مالیات ارزش افزوده از سوی دولت و افزایش دستمزد کارگران مشکلاتشان بیشتر شده است.
به گزارش تسنیم،باقیماندن مطالبات تولیدکنندگان از یارانه 300میلیارد تومانی سال گذشته شیر، موجب بالاگرفتن مناقشه تعیین نرخ شیرخام شده است.
با وجود اینکه برخی تولیدکنندگان بر تثبیت نرخ هزارو 110تومانی شیرخام با پرداخت یارانه در سالجاری تأکید دارند برخی دیگر از روند کند پرداخت این یارانه گلایه و خواستار پرداخت یارانه هستند.
بدون شک با افزایش قیمت حاملهای انرژی صنایع لبنی بیشترین آسیب را میبیند چرا که این افزایش قیمت در اموری چون حملونقل، نگهداری و سایر مسائل مربوط به لبنیات تأثیرگذار است و اگر قرار باشد دولت یارانه به شیر ندهد قیمت لبنیات افزایش مییابد.
24 می 2014 در 08:42 #14020nima-s2
مشارکت کنندهمدیر مالی شرکت صنایع غذایی مینو شرق عنوان کرد:
چشم انداز “غمینو” در سال 93براساس آخرین اطلاعات درج شده بر روی سایت کدال، درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه سال 93 به میزان 668 ریال برآورد شده این در حالی است که درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه سال 92 به میزان 664 ریال بوده است و در نتیجه درآمد هر سهم برای سال جاری به میزان یک درصد افزایش داشته است. این در حالی است که براساس اطلاعات صورت مالی، درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه سال 92، به میزان 875 ریال محقق شده است.
در همین راستا، نمایی، مدیر مالی شرکت صنایع غذایی مینو شرق در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: چشم انداز “غمینو” در سال جاری مثبت ارزیابی می گردد.
مدیر مالی “غمینو” عنوان کرد: بطور کلی وضعیت شرکت صنایع غذایی مینو شرق در سال جاری چنانچه قیمت مواد اولیه ثابت بماند و با فرض ثابت ماندن شرایط پیشرو، تقریباً همانند سال 92 خواهد بود.
نمایی اظهار داشت: نرخ ارزی که سال گذشته برای پیش بینی بودجه در گروه مینو مقرر شده، نرخ ارز 2700 تومانی می باشد حال براساس آخرین میزان نرخ ارز و براساس آخرین مصوبه با گروه مینو، چنانچه نرخ ارز فراتر از نرخ ارز مندرج در بودجه باشد، در نتیجه “غمینو” در گزارش سه ماهه خود احتمال تعدیل مثبتی از این جهت خواهد داشت.
مدیر مالی “غمینو” گفت: صادرات عمده محصولات شرکت صنایع غذایی مینو شرق به کشور تاجیکستان می باشد با توجه به اینکه شرکت پرسوئیس حق العمل کار “غمینو” می باشد در حال حاضر در حال بررسی و رایزنی هایی برای افزایش میزان شرکای تجاری “غمینو” می باشد.
نمایی گفت: همچنین “غمینو” با توجه به نمایشگاه اخیر در حوزه غذایی که طی چند روز گذشته در کشور آلمان برگزار شد، در حال جذب شرکای تجاری جدید می باشد البته شایان ذکر است که در حال حاضر به توافق نهایی بر سر میزان قیمت محصولات نرسیدیم در نتیجه “غمینو” در نظر دارد چنانچه صرفه اقتصادی بر سر قیمت توافقی داشته باشد، شرکای تجاری را افزایش دهد.
مدیر مالی “غمینو” عنوان کرد: همچنین شرکت صنایع غذایی مینو شرق خط تولید شکلات تافی را در سال 92 راه اندازی کرده و در ماه جاری به بهره برداری رسیده است بنابراین به محض رسیدن به تولید انبوه، تأثیر طرح توسعه مربوط به شکلات تافی در گزارش سه ماهه “غمینو” لحاظ خواهد شد. در حال حاضر به دنبال بازاریابی طرح مذکور هستیم.
نمایی بیان کرد: شایان ذکر است که افزایش قیمت لبنیات بر وضعیت “غمینو” تأثیری نخواهد گذاشت همچنین در رابطه با افزایش نرخ محصولات شرکت صنایع غذایی مینو شرق، در حال رایزنی جهت این افزایش نرخ از تعزیرات هستیم.
وی در خاتمه افزود: همچنین “غمینو” برنامه ای جهت افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی به میزان 30 درصد دارد.
11 آگوست 2014 در 22:37 #17443شجاعالدین جهاندیده
مدیرکلغذاییهای بورس :
در معاملات امروز بازار سهام بالاخره غبشهر پس غیبت بیش از یک ماهه خود و اعلام تعدیل منفی 34 درصدی به بازار برگشت. اما در قیمت 5990 ریال بازگشایی شد تا قمیت 6229 ریال نیز مورد معامله قرار گرفت.در ارتباط با استفاده از روغن پالم در شیرهای پرچرب فرهاد رمضان، عضو هیئت مدیره لبنیات پاک عنوان کرد، شرکت های زیرپله ای با استفاده از روغن پالم حاشیه سود خود را افزایش می دهند اما شرکت های بزرگ اعتبار خود را با استفاده بیش از حد از افزودنی هایی از جمله روغن پالم به خطر نمی اندازند.
فرهاد رمضان، ضمن بیان مطلب فوق در خصوص افزودن روغن پالم به محصولات لبنی و آثار مخرب آن گفت: روغن پالم در محصولات غذایی تولیدی از جمله انواع کنسروها، شیرینی و شکلات لبنیات مختلف به میزان کمی استفاده می شود. هر چند این روغن بیشتر جنبه صنعتی دارد و اثرات مخرب از جمله مشکلات گوارشی و هورمونی و … ایجاد می کند. به گفته وی، طی 2 سال گذشته افزایش قیمت مواد اولیه حاشیه سود شرکت ها را کاهش داده است.در نتیجه بسیاری از این شرکت ها به دنبال راه کاری برای کاهش بهای تمام شده از جمله افزودن روغن پالم بیشتر به محصولات برای فروش بهتر بوده اند. وی ادامه داد: البته مشکل فقط به روغن پالم ختم نمی شود بلکه در محصولات لبنی ما آنتی بیوتیک ها ، طعم دهنده ها و افزودنی ها به محصولات اضافه می گردد که باعث بروز عوارض مختلف برای بدن می شود. رمضان در پاسخ به این سوال که آیا با جلوگیری از فروش و پلمپ کردن این شرکت ها حاشیه سود هم کاهش می یابد و آیا شرکت هایی در بورس هستند که شامل این موضوع شوند؟
گفت: معمولا شرکت های به اصطلاح 2 دفتری و زیر پله ای با برندهای غیر معروف چنین ریسک هایی را می پذیرند اما شرکت های بزرگ و با سابقه هرگز اعتبار خود را به دلیل استفاده از مواد غیر مجاز به خطر نمی اندازند. در نتیجه حاشیه سود این شرکتهای به دلیل ریسک های ناشی از احتمال بروز چنین اشتباهاتی تحت تاثیر قرار نمی گیرد.
به گفته وی، البته با این خبررسانی که در کل کشور انجام شده دیگر نیازی به پلمپ شدن این شرکت ها نیست چراکه مردم با هوشیاری، مبادرت به خرید این محصولات نمی کنند. - نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.