- این موضوع 13 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 7 سال، 6 ماه پیش بدست
شجاعالدین جهاندیده بهروزرسانی شده است.
- نویسندهنوشتهها
- 18 آوریل 2014 در 13:06 #13178
شجاعالدین جهاندیده
مدیرکلتاپیک مخصوص گروه بانکی : وبصادر ، وبملت ، وتجارت ، وپاسار ، وپارس ، وپست ، وانصار
10 می 2014 در 05:59 #13755nima-s2
مشارکت کنندهبانکها از نگاه کاسبکارانه دست بردارند
یک کارشناس حوزه کار با بیان اینکه بانکها باید از نگاه کاسبکارانه دست بردارند و در خدمت نظام تولید و بازار کار باشند، تصمیم دولت در کاهش نرخ سود بانکها را تصمیمی صحیح و منطقی دانست.حمید حاج اسماعیلی در گفتوگو با خبرنگار تعاون و اشتغال ایسنا، اظهار کرد: در جریان کاهش نرخ سود بانکی دولت باید به گونهای برنامهریزی و سیاستگذاری کند که سرمایههای مردم به راههای صحیح برود چون اگر پول از سیستم بانکی خارج شود و در مسیر درست جهتیابی نشود، قطعا به بازار دلالی، ارز و سکه و طلا خواهد رفت.
وی افزود: طبعا مردم به دنبال سود و منفعت هستند و در هر بازاری که سودآور باشد میل به سپردهگذاری پیدا میکنند، این دولت است که با تضمین دستورالعملها و نظارت بر اجرای قوانین باید جلوی تخلفات، رانتخواری و دلالی را بگیرد زیرا داشتن برنامه به تنهایی کافی نیست و ضمانتهای اجرایی لازم از سوی دولت باید اندیشیده شود.
به اعتقاد این کارشناس حوزه کار، اگر بازار کار از دست واسطهگران و دلالان خارج شود برنامههای دولت در جهت رونق تولید، اشتغال، بازار کار، کشاورزی و صنعت محقق خواهد شد.
حاج اسماعیلی با تاکید بر لزوم پیشبینی ضمانتهای اجرایی لازم از سوی دولت، خاطرنشان کرد: داشتن برنامه به تنهایی کافی نیس، دولت باید بر عملکرد بانکها نظارت کند زیرا بانکها هنوز زیربار این تصمیم نرفتهاند در حالی که بانکها باید نگرش خود را تغییر بدهند و دست از نگاه کاسب کارانه بردارند.
وی با بیان اینکه هرچه اقتصاد رونق یابد، نظام بانکی کشور شکوفا میشود، تصریح کرد: عمده بانکها اکنون به دنبال درآمدزایی هستند و بر اساس درآمد فعالیت میکنند در صورتی که باید در خدمت نظام تولید،بازار کار و صنعت کشور باشند.
به اعتقاد این کارشناس حوزه کار تصمیم دولت در کاهش نرخ سود بانکی تصمیم منطقی و صحیحی بوده است زیرا سود بانکی به شدت بالا بود و مردم پولهای خود را در بانکها میگذاشتند؛ بانکها هم به جای تزریق منابع به بخشهای تولید و اشتغال، آن را با نرخ بالا در اختیار عدهای خاص قرار میدادند.
11 می 2014 در 11:16 #13793nima-s2
مشارکت کنندهرئیس کل بانک مرکزی: گزارش نرخ سود تسهیلات بانکی بزودی به شورای پول و اعتبار میرود
خبرگزاری تسنیم:رئیس کل بانک مرکزی با تاکید براینکه بزودی گزارش این بانک درباره نرخ سود تسهیلات بانکی به شورای پول و اعتبار ارائه می شود، گفت: نرخ موثر تسهیلات مسکن در عمل نزدیک ۲۰ درصد است.
printنسخه قابل چاپبه گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، ولیالله سیف با بیان اینکه بانک مرکزی به حکم وظیفه قانونی خود تحولات بازار پول را زیر نظر دارد و هرگونه اقدام غیر متعارف که نظم بازار را مخدوش کند، با واکنش جدی این بانک مواجه خواهد شد، افزود: بانک مرکزی در آینده نزدیک گزارش کاملی را در مورد نرخ سود تسهیلات بانکی به شورای پول واعتبار ارائه خواهد کرد؛ طبیعی است هر تصمیمی که در شورا اتخاذ شود، به مورد اجرا گذاشته خواهد شد.
11 می 2014 در 12:12 #13796nima-s2
مشارکت کنندهتوان پردازش سیستمهای مرکزی سپهر بانک صادرات ۸ برابر شد
خبرگزاری تسنیم: بانک صادرات به منظور افزایش ظرفیت و پایداری ارائه خدمات بانکداری الکترونیک، پروژه ارتقای سامانههای نرمافزاری و سختافزاری سیستمهای مرکزی سپهر را به مرحله اجرا درآورد که در نتیجه، توان پردازش سیستم های مرکزی سپهر ۸ برابر شد.به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات انفورماتیک، از آنجایی که یکی از الزامات توسعه خدمات بانکداری، افزایش ظرفیت و پایداری زیرساختهای بانکی است، شرکت خدمات انفورماتیک به عنوان مجری و مشاور شبکه یکپارچه بانکی در بانک صادرات ایران، پیشنهاد ارتقای سامانههای مرکزی این بانک را به لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری به مدیریت ارشد بانک مذکور ارائه کرد که با استقبال مسئولان امر مواجه شد.
12 می 2014 در 08:22 #13834nima-s2
مشارکت کنندهبانک هایی که از رفع تحریم سوئیفت منتفع می شوند
سهام گروه بانکی در ابتدای هفته شاهد اقبال مناسب بازار بود که به نظر می رسد در اثر خوشبینی که نسبت به پیشرفت مثبت مذاکرات وجود دارد تداوم داشته باشد و همین طور در بازار زمزمه هایی از کاهش سپرده قانونی بانک ها نزد بانک مرکزی از 17 درصد به 12 درصد وجود دارد که در کنار کاهش سود بانکی می تواند بر این گروه تأثیرگذار باشد.در همین راستا، یک کارشناس صنعت بانکداری به خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: در حال حاضر یکی از مهمترین مشکلاتی که بعد از تحریم ها صنعت بانکداری را تحت تأثیر قرار داده است.مسئله امنیت جابجایی پول در پشت مرزهای کشور می باشد بنابراین رفع تحریم ها در حوزه بانکداری جزء درخواست های مذاکره کنندگان قرار دارد و خواستار رفع تحریم سوئیفت در کوتاه ترین زمان ممکن هستند.
هاشمی با اشاره به تأثیر برداشته شدن تحریم سوئیفت بر بانک های اصل 44 گفت: این مسئله عمده ترین تأثیر را بر روی بانک هایی که بیشترین تعداد شعبه خارجی را دارند خواهد داشت. بنابراین بانک های صادرات، ملت و تجارت که به ترتیب بیشترین تعداد شعب خارجی را در کشورهای منطقه و اروپا دارند اثرات بسیار مناسب و مستقیمی را در سودآوری خود به واسطه حل و فصل مسئله سوئیفت خواهند داشت و دریافت و پرداخت ها در حوزه بین المللی با ایمنی بیشتری انجام خواهد شد.
این کارشناس بانکی افزود: بانک صادرات بیشترین افزایش درآمد جانبی را به واسطه کارمزد جابجایی پول می تواند تجربه کند چراکه تعداد زیادی شعبه خارجی را داراست سپس بانک ملت و تجارت در رتبه های بعدی قرار دارند که اثرات مستقیم بر سودآوری آنها خواهد داشت و درآمد چشم گیری را با فعالیت مجدد حوزه بین المللی خود می توانند داشته باشند.
هاشمی ادامه داد: طبیعتاً افزایش سودآوری بانک های ذکر شده می تواند موجب افزایش اقبال و رشد قیمتی سهام گروه بانکی شود و به نظر می رسد در صورت تحقق این مسائل شاهد جهش یکباره حجم و ارزش معاملات این گروه باشیم.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه در برداشته شدن تحریم ها رفع مشکل جابجایی پول جزء اولین آیتم ها خواهد بود بنابراین بازار سرمایه در اثر خوشبینی که وجود دارد به استقبال این موضوع خواهد رفت.
این کارشناس پیرامون کاهش نرخ سود بانکی نیز ابراز داشت: اساساً باید به این موضوع نگاه هزینه و فایده ای داشت چراکه بانک ها با سپرده گیری که انجام می دهند هزینه متحمل می شوند که با کاهش نرخ سود سپرده در واقع هزینه پول کاهش پیدا خواهد کرد و بانک می تواند تسهیلات بیشتر با نرخ های متعادل تری بدهد لذا درآمد آنها افزایش پیدا خواهد کرد که این مسئله تأثیر مثبتی می تواند بر آنها داشته باشد.
هاشمی تصریح کرد: با این اقدام بانک مرکزی ساختار درستی را اجرایی کرده است که یک رقابت سالم را ایجاد خواهد نمود و وضعیت رقابت بین بانک ها از حالت افسار گسیختگی دور خواهد کرد.
در خاتمه این کارشناس صنعت بانکداری در خصوص چشم انداز این صنعت اظهار داشت: با کاهش تحریم های بین المللی این صنعت که در چند سال گذشته بیشترین تأثیر منفی را تجربه کرده بود می تواند از قابلیت های بالقوه ای که دارد استفاده بهینه کند و درآمدزایی مناسبی را به دست آورد بنابراین روزهای مناسبی را برای این صنعت در سال جاری متصور هستم و اعتقاد دارم سرمایه گذاری در سهام بانکی با دید حداقل میان مدت می تواند بازدهی مناسبی را برای سرمایه گذاران به ارمغان آورد.
14 می 2014 در 06:12 #13870nima-s2
مشارکت کنندهشرکتهای زیرمجموعه بانکها منحل میشوند
خبرگزاری تسنیم: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از طرح جدیدی در مجلس خبر داد که بر اساس آن شرکت های زیرمجموعه بانکهای دولتی و غیردولتی منحل می شوند.موسی الرضا ثروتی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از تهیه طرح جدیدی در کمیسیون برنامه بودجه مجلس خبر داد و گفت: طرحی که خود من شخصاً در حال تهیه آن هستم تا در کمیسیون های تخصصی مجلس ارائه و بررسی شود، طرح حذف شرکت های زیرمجموعه بانکهای دولتی و غیردولتی است. طی صحبتی که با رییس کمیسیون برنامه و بودجه داشتم قرار شد این طرح آماده شود.
وی گفت: متاسفانه طبق آمار و ارقام رسمی، بانک ها بیشتر تسهیلات را به شرکت های تابعه خود می دهند و لذا بخش تولید محروم از منابع بانکی است که از محل سرمایه های مردم تامین شده است. هدایت منابع به شرکت های زیر مجموعه بانک ها خلاف قانون است و رقابت را از بین می برد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: متاسفانه برخی بانک ها به صورت دو طرفه به شرکت های زیر مجموعه یکدیگر تسهیلات می دهند. این شرکت ها نیز این منابع را غالبا صرفا فعالیت های تجاری، دلالی و ساختمان سازی می کنند. باید دست شرکت های زیر مجموعه بانک ها را از فعالیت های دلالی کوتاه کرد. امیدوارم با تهیه و تصویب این طرح بتوانیم قدم موثری در این راه برداریم.19 می 2014 در 06:10 #13928nima-s2
مشارکت کنندهبانکها از ۲۰ خرداد کارمزد ماندهگیری در خودپردازها میگیرند
خبرگزاری تسنیم: با دستور بانک مرکزی، بانک های کشور از ۲۰ خرداد سال جاری کارمزد خدمت مانده گیری دستگاه های خودپرداز از کارتهای خودشان دریافت می کنند.به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، داوود محمد بیگی و اعظم السادات آقایی پور از اداره نظام های پرداخت با ابلاغ بخشنامهای خطاب به مدیران عامل بانکها اعلام کرده اند که بانکداران باید از 20 خرداد ماه بابت مانده گیری دستگاههای خودپرداز شتاب از مشتریانشان کارمزد بگیرند.
در این بخشنامه تأکید شده است: “براساس آمار تراکنش های ثبت شده در مرکز شاپرک در سه ماهه پایانی سال گذشته تعداد 1.673.571.982 تراکنش در سه نوع خرید، مانده گیری، خرید شارژ و پرداخت قبض ثبت شده است که مانده گیری، بخش قابل توجهی از این تراکنش ها را شامل می شود. (تعداد 458.344.504 تراکنش مانده گیری یعنی حدود 4/27%)، این حجم از تراکنش های غیر ضروری مانند مانده گیری موجبات افزایش ترافیک و کندی در سامانه را مخصوصا در روزهای پر تراکم سال فراهم آورده است که علاوه بر نارضایتی مشتریان شبکه بانکی، باعث اعتراض بانک ها نیز بوده است”.
همچنین در بند دیگری آمده است که “لذا، براساس مصوبه یکصد و هجدهمین جلسه پولی و بانکی مورخ 24/12/1392 مقرر شد، از تاریخ 20/3/1393 به منظور کاهش ترافیک غیر ضروری، ارتقاء و پایداری شبکه و نیز کاستن از هزینه های غیر ضروری بانک ها، کارمزد خدمت مانده گیری مطابق با ساختار کارمزد شتابی دستگاه های خودپرداز محاسبه و در کلیه ابزارهای پذیرش از مشتری اخذ گردد. خواهشمند است دستور فرمایید در اسرع وقت به نحو مقتضی به کلیه واحدهای ذی ربط آن بانک اطلاع رسانی شود”.
21 می 2014 در 06:21 #13962nima-s2
مشارکت کنندهتعدیل مثبت وسینا
بانک سینا با سرمایه ای بالغ بر 600 میلیارد تومان برای هر سهم در سال مالی منتهی به 29 اسفند 92 مبلغ 807 ریال سود خالص محقق کرده که در مقایسه با آخرین پیش بینی (مبلغ 320 ریال) افزایش 152 درصد داشته است.“وسینا” دلايل تعديل اخير ناشي از سود فروش سهام شرکت برق و انرژي پيوند گستر به مبلغ 124 میلیارد و 300 میلیون تومان (مبلغ 207 ريال به ازاي هر سهم) و سود ناشي از فروش واحدهاي تجاري ارم به مبلغ 746ر1 ميليارد ريال( مبلغ 291 ريال به ازاي هر سهم) مي باشد.
24 می 2014 در 08:48 #14023nima-s2
مشارکت کنندهبانک پاسارگاد از قاضیپور شکایت کرد
خبرگزاری تسنیم: بانک پاسارگاد در پی اظهارات نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه در مجلس نهم مبنی بر دریافت وام ۸ میلیارد دلاری این بانک از بانک مرکزی و سرمایه گذاری در دبی، از این نماینده شکایت کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه در مجلس نهم در جریان بررسی کلیات طرح دائمی شدن قانون اصلاح موادی از قانون تشکیل سازمان بازرسی، در نطق پیش از دستور جلسه علنی 26 فروردین ماه به بیان اظهاراتی در خصوص بانک پاسارگاد پرداخت و اعلام کرد که این بانک 8 میلیارد دلار سرمایه گذاری در دبی با منابع دولتی انجام داده است.
وی گفته است که “بانک پاسارگاد دو مورد سرمایهگذاری هر کدام به میزان 4 میلیارد دلار انجام داده که این سرمایهگذاری از طریق منابع و ارز دولتی در دبی صورت گرفته است؛ سوال این است که چرا سازمان بازرسی به این موضوع ورود نکرده آیا این سازمان خواب است؟”
قاضی پور همچنین دیروز در گفتوگویی با یکی از رسانهها اعلام کرده است که “دادسرای تهران برای بانک پاسارگاد کیفر خواست صادر کرد”.
در پی اظهارات این نماینده مجلس علیه بانک پاسارگاد با خبر شدیم، بانک پاسارگاد بخاطر اظهارات قاضی پور علیه این بانک از وی شکایت کرده است.
گفتنی است پیش از این یک مقام در بانک مرکزی به خبر دریافت وام 8 میلیارد دلاری بانک پاسارگاد واکنش نشان داده و اعلام کرده بود که ” اصلاً این که بانکی به طور ارزی از بانک مرکزی وام ریالی یا ارزی بگیرد وجود ندارد و در ارتباط با وام ریالی ، خط اعتباری برای بانک ها در نظر می گیرند که سود آن نیز بالا است و از این رو بانک ها سعی می کنند هر چه سریعتر نسبت به بازپرداخت مبلغی که از خط اعتباری خود استفاده کرده اند اقدام نمایند، ضمن اینکه بانک پاسارگاد هیچگونه خط اعتباری ریالی هم از بانک مرکزی درخواست نکرده است. لذا اینکه 8 میلیارد دلار به یک بانک خصوص وام پرداخت شده و در دبی سرمایه گذاری شده تکذیب می شود.”
28 ژوئن 2014 در 14:27 #14556mfdonline408789
مشارکت کنندهسلام خسته نباشید تسه ۹۳۰۳ این سهمو ماهم میتونیم بخریم چه تفاوتی با سایر سهام مثه سهام معمولی داره بعدش امکان داره با خریدش سود کرد
28 ژوئن 2014 در 16:31 #14559شجاعالدین جهاندیده
مدیرکل<cite> @mfdonline408789 said:</cite>
سلام خسته نباشید تسه ۹۳۰۳ این سهمو ماهم میتونیم بخریم چه تفاوتی با سایر سهام مثه سهام معمولی داره بعدش امکان داره با خریدش سود کردسلام
برخی از افراد در این نمادها نوسان گیری میکنن
نمیدونم با خریدش تعهدی برای شما ایجاد میشه یا نه11 آگوست 2014 در 22:34 #17441شجاعالدین جهاندیده
مدیرکلبانک و سرمایه گذاری :
شرکت توسعه آذربایجان اولین پیش بینی خود را برای سال مالی منتهی به 31 شهریور ماه سال 94 به بازار منتشر کرد. این شرکت در حالی میزان پیش بینی سال مالی 94 خود را 71 ریال اعلام نمود که آخرین پیش بینی این شرکت برای سال مالی 93 حدود 80 ریال برآورد شده است.
گفتنی است سود حاصل از سرمایه گذاری این شرکت در صورت مالی جدید نسبت به سال 93 از رشد 81 درصدی برخوردار بوده است.
شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران فارس و خوزستان هم در صورت مالی سه ماهه خود اعلام نمود که به سود 93 ریالی دست یافته است. قابل ذکر است که سود خالص این شرکت نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افت 52 درصدی مواجه شده است.16 آگوست 2014 در 03:09 #17680شجاعالدین جهاندیده
مدیرکلدر بانکی ها که در شرایط مثبت بازار هم خیلی حرکتی مثبت از خود نشان نمی دهند فردا شنبه 25 مرداد هم انتظار چندانی از نمادها نداریم .بحث بازنگری در نرخ سود بانکی در این گروه روز به روز داغ تر می شود . مسئولان بانکی و اقتصادی کشور در حالی معتقد به بازنگری و کاهش مجدد نرخ سود تسهیلات و سپردهها هستند که سودهای تعدیل شده اخیرا نیز به طور کامل از سوی نظام بانکی اجرا نمیشود.
در این گروه مدیرعامل بورس کالا گفته: قرار است فروش اموال مازاد بانک ها از شهریورماه از طریق ساز و کار بورس کالا اجرایی شود.رئیس جمهور هم در سخنرانی اخیر خود تاکید بر فروش اموال مازاد بانک ها داشته است
26 فوریه 2016 در 11:38 #26642شجاعالدین جهاندیده
مدیرکلتبلیغات پرداخت سود بالا از شعب بانک ها جمع شد
در دور جدید کاهش نرخ سود سپرده های بانکی،طی روزهای اخیر بانک ها و موسساتی که تا پیش از تبلیغ نرخ سود تا 22 درصد را تبلیغ می کردند، اقدام به جمع آوری این تبلیغات از پشت شیشه شعب خود کرده اند.
به گزارش خبرنگار اخبار بانک، از نخستین روز اسفند ماه سال جاری طبق توافق بانک های دولتی و خصوصی و تاکید بانک مرکزی، کاهش دو درصدی نرخ سود سپرده های بانکی اجرایی شده است.تا پیش از این بانک ها و موسسات تبلیغات متنوعی از نرخ سود را در پشت شیشه شعب خود می کردند.تبلیغاتی چون فروش گواهی سپرده با نرخ 20 درصد و یا پرداخت سود در قالب صندوق های سرمایه گذاری که اکنون این تبلیغات از شعب بانک ها برداشته شده است.
حتی برخی از موسسات اعتباری که به مشتریان خود پیشنهاد پرداخت سود بالای 22 درصد را هم می دادند در بررسی میدانی ما، اکنون تابع نرخ سود های جدید ابلاغی شده اند.
تا پیش از این برخی از بانک ها به مشتریان خود که ارقام بالای 100 میلیون تومان سپرده گذاری کنند، نرخ سود 23 تا 24 درصد می پرداختند.
ولی در بررسی صورت گرفته بانک های بزرگ دولتی و خصوصی و موسسات اعتباری تبلیغات خود را حذف و به مشتریان نیز نرخ سود 18 درصد پیشنهاد می دهند.
البته هنوز هستند برخی از موسسات که نرخ سود بالاتری در قالب پرداخت سود در دو نوبت پیشنهاد می دهند.
با کاهش نرخ سود سپرده های بانکی دولت قصد دارد سرمایه های راکد در بانک ها را به بخش های تولیدی و مولد بویژه مسکن هدایت کند.
هر چند این روش در چند ماه گذشته با شکست مواجه شده است که شاید دلیل عمده آن خلف وعده و عهد شکنی برخی از بانک ها و موسسات در پرداخت سود بالاتر باشد.
البته با وجود کاهش دو درصدی نرخ سود سپرده های بانکی، بازهم سپرده گذاری در بانک ها و موسسات با توجه به رکود اقتصادی برای بسیاری هنوز هم جذاب باشد.
بعنوان مثال فردی که 500 تا چند میلیارد تومان سرمایه نقدی دارد، ترجیح می دهد که همچنان سود 18 درصد سالانه از بانک بگیرد چراکه تولید هنوز این مقدار سود واقعی بدون مالیات به فرد نمی دهد.
اگر کاهش نرخ سود بانکی در آینده نیز ادامه یابد احتمال رسوب سرمایه ها در بازارهای دیگر چون مسکن وجود دارد.بازاری که دولت برای ایجاد شغل روی آن حساب ویژه باز کرده است.
البته کاهش نرخ سود شاید تا حدودی به ضرر قشر مستاجر تمام شود چراکه صاحب خانه هایی که تا قبل از این به سپرده گذاری در بانک ها فکر می کردند، حالا مجبور هستند تا نرخ کرایه ها را تغییر بدهند.
به نظر می رسد در آینده نزدیک بانک ها با فشار غیر مستقیم، دوباره اقدام به کاهش نرخ سود سپرده ها کنند.موضوعی که بانک مرکزی و دولت از آن استقبال می کند.
- نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.