شرایط و مراحل پذیرش شرکت در بازار فرابورس چگونه است؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #30853

    پذیرش در فرابورس ایران چه مزایایی برای شرکت‌ها به همراه دارد؟

    مواردی همچون امکان تامین مالی آسان و ارزان، افزایش نقدشوندگی سهام، برخورداری از معافیت مالیات عملکرد تا 10 درصد (معافیت مالیات عملکرد 5 درصد بوده که در صورتی که در پایان دوره مالی به تائید سازمان بورس و اوراق بهادار، حداقل 20 درصد سهام شناور آزاد داشته باشند، میزان بخشودگی مالیاتی 10 درصد خواهد بود.)، معرفی شرکت به آحاد جامعه و افزایش اعتبار شرکت، کشف بازاری قیمت سهام و امکان توثیق سهام جهت اخذ تسهیلات به‌عنوان مهمترین مزایای پذیرش شرکت‌ها در فرابورس ایران به‌شمار می‌روند.

    پذیرش در فرابورس ایران چه مزایایی برای سهامدار عمده دارد؟

    از جمله این مزایا می‌توان به ارزیابی بهتر عملکرد مدیریت شرکت، دستیابی به معیاری برای مقایسه شرکت، ارتقای سیستم‌های اطلاعات حسابداری و کنترل داخلی، افزایش میزان نظارت و کنترل سهامدار عمده و نیز بهبود ساختار مالی و اقتصادی و سلامت شرکت در نتیجه رعایت الزامات بورس اشاره کرد.

    با پذیرش شرکت‌ها در فرابورس ایران، سرمایه‌گذاران چه مزایایی کسب می‌کنند؟

    نقدشوندگی بالا، کاهش ریسک سرمایه‌گذاری به دلیل ارتقای شفافیت، برخورداری از مالیات نقل و انتقال به میزان 0.5 درصد ارزش معامله در مقایسه با 4 درصد ارزش اسمی در خارج از بورس، نظارت بر فعالیت شرکت‌ها و پاسخگویی بیشتر مدیران شرکت از جمله مهمترین مزایایی است که با پذیرش شرکت‌ها در فرابورس ایران نصیب سرمایه‌گذاران می‌شوند.

    شرایط و فرآیند پذیرش در بازار شرکت های کوچک و متوسط چگونه است؟

    1- شرکت سهامی عام باشد

    2- سهام شرکت با نام باشد یا امکان با نام شدن سهام وجود داشته باشد.

    3- ارزش هر سهم عادی برابر هزار ریال باشد. در مورد سهام ممتاز ارزش اسمی به مبالغ بالاتر نیز بلامانع است.

    4- شرکت دارای طرح توجیهی تایید شده توسط هیئت مدیره، مبنی بر وجود چشم انداز روشنی از سودآوری فعالیتهای خود باشد.

    5- گزارش حسابرسی که عضو جامعه حسابرسان رسمی باشد، برای آخرین دوره / سال مالی منتهی به پذیرش در خصوص صورتهای مالی آن عدم اظهار نظر یا اظهار نظر مردود نباشد.

    6- حسابرسی که عضو جامعه حسابرسان رسمی باشد، در اظهار نظر خود مربوط به آخرین دوره / سال مالی منتهی به پذیرش، مواردی که حاکی از ضعف با اهمیت در سیستم اطلاعات حسابداری باشد، گزارش نکرده باشد.

    7- حسابرس از میان موسسات حسابرسی معتمد سازمان انتخاب شده باشد. (طبق مذاکرات صورت گرفته، سازمان بورس در این زمینه مساعدتهای لازم را با شرکتهای دانش بنیان خواهد داشت.)

    8- سرمایه ثبت شده شرکت متقاضی حداقل یک میلیارد ریال و حداکثر پانصد میلیارد ریال باشد.

    لازم به ذکر است شرکتهای متقاضی می توانند برای آشنایی بیشتر با دستورالعمل پذیرش در بازار شرکتهای کوچک و متوسط و فرم های مورد نیاز جهت تکمیل، به سایت شرکت فرابورس ایران، بخش پذیرش مراجعه نمایند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.