آیا سایت X کلاهبردار است؟ (راهنمای تشخیص سایت کلاهبرداری)

تشخیص سایت کلاهبرداری

متاسفانه موضوع کلاهبرداری در اینترنت همیشه بوده و هست. اما تشخیص سایت کلاهبرداری و پرهیز از افتادن در دام آن‌ها برعهده شماست. 

عده‌ی زیادی در فضای آنلاین به دلیل بی‌تجربگی یا طمع در دام کلاهبرداری می‌افتند.

این کلاهبرداری‌ها گاهی به شکل یک ترفند ساده هستند و گاهی به شکل ترفندهای پیچیده‌تر که کلاهبرداران زمان و انرژی زیادی برای آن صرف کرده‌اند. تشخیص کلاهبرداری سایت‌ اغلب کار آسانی است. کافیست در هنگام مواجه شدن با وبسایتی که به شما سودهای کلان پیشنهاد می‌دهد، سوالات درست از خود بپرسید. 

عناوین مطلب:

در برخی موارد تشخیص سایت کلاهبرداری نیازمند کمک گرفتن از متخصصان فنی حوزه خاصی مثل کریپتو است تا بتوانند با بررسی دقیق، تشخیص کلاهبرداری سایت را انجام دهند.

ما در بورسینس روزانه سوالات بسیاری در نظرات و گاهی بصورت شخصی دریافت می‌کنیم، بطور مثال:

  • آیا سایت x کلاهبردار است؟
  • شخصی در شبکه‌های اجتماعی به من پیام داده و دعوت کرده وارد یک سیستم شوم، نظر شما چیست؟
  • در سایتی با معرفی افراد درآمد بالایی کسب می‌کنم ولی برای پرداخت درآمد، از من خواسته مبلغی به سایت انتقال دهم. چطور باید اینکار را انجام داد؟

در این مطلب از بورسینس قصد داریم به شکلی کاربردی توضیح دهیم که چطور می‌توانید یک سایت یا سیستم کلاهبرداری اینترنتی تشخیص دهید.

اگر فکر می‌کنید تا به حال با هیچ کلاهبردار یا وبسایت‌های این چنینی مواجه نشده‌اید، پس ادامه را با دقت بخوانید تا با تشخیص کلاهبرداری‌ها، سرمایه‌ای که به زحمت بدست آورده‌اید را حفظ کنید.

ذهنیت صحیح؛ کلید تشخیص سایت کلاهبرداری!

قبل از اینکه به روش‌های کلاهبرداران و شناسایی آن‌ها بپردازیم، این سوال مطرح است که چرا کلاهبرداران موفق می‌شوند و اساسا چرا تعداد آنها زیاد است؟ راهنمای تشخیص کلاهبرداری سایت چیست و چگونه می‌توان گفت یک شخص کلاهبردار است؟

دلیل اصلی موفقیت کلاهبرداران را می‌توان حرص و طمع انسان‌ دانست. این ویژگی در ذات هر انسانی وجود دارد و نمی‌توان آنرا کتمان کرد.

همان‌طور که گفته شد تشخیص سایت کلاهبرداری کار آسانی است اما وقتی طمع یک شخص برانگیخته شود، احساسات جای منطق را خواهد گرفت که به دنبال آن اتفاقات ناگواری را شاهد هستیم.

image 6 edited

کلاهبرداران و کسانی که قصد سو استفاده از دیگران را دارند، اغلب مواقع از این حس استفاده می‌کنند، با برانگیختن حس طمع در افراد آن‌ها را ترغیب به کاری می‌کنند که شخص فکر می‌کند با انجام آن به ثروت زیادی خواهد رسید. 

در هنگام مواجهه با هر فرصت و پیشنهادی که به شما ارائه شد، این سوالات را از خودتان بپرسید.

عقل سلیم‌تان چه می‌گوید؟

تعریف عقل سلیم این است:

عَقلِ سَلیم یا «قضاوت عقلانی» یعنی توانایی فهمیدن و قضاوت کردن دربارهٔ موضوعات و اشیاء به صورتی که تقریباً بیشتر انسان‌ها به‌طور منطقی آن را انجام می‌دهند. به عقل سلیم درک عام، فهم عامه یا فهم متعارف و شعورِ متعارف نیز گفته می‌شود، که می‌تواند جایگزین مناسبتری برای این مفهوم باشد.

در برخورد با هر پیشنهاد سرمایه‌گذاری (چه سرمایه گذاری کردن پول و چه صرف زمان و یا صرف سایر منابع است) آن پیشنهاد را با عقل سلیم خود ارزیابی کنید و بسنجید.

به عبارت دیگر از خود بپرسید: این پیشنهاد یا وعده‌ای که داده شده با عقل جور درمیاد؟

بسیاری از کلاهبرداری‌ها را می‌توان با عقل سلیم تشخیص داد. ابتدا حرص و طمع را کنار بگذارید، سپس با قضاوت عقلانی، فرصت یا پیشنهاد موردنظر را بسنجید.

مثال‌های زیر از بین صدها کامنتی است که در سایت بورسینس به آنها برخورد کرده‌ایم:

  • مثال 1: به شما پیشنهاد می‌شود در سایتی 100 دلار سرمایه‌گذاری کنید و روزانه 4 درصد سود بدست آورید. عقل سلیم (با کمی چاشنی دانش از بازارهای مالی) می‌گوید هیچ سرمایه‌گذاری در دنیا نمی‌تواند به طور ثابت و روزانه چنین بازدهی بالایی داشته باشد.
  • مثال 2: چند روز پیش با یه نفر آشنا شدم که بعد از سپرده گذاری در مورد بیت‌کوین من رو به سایت hypotrades.com هدایت کردند و بعد از دو روز حساب من با سپرده 20دلاری به 2060 دلار تبدیل شد و ایشان از من بابت آزاد سازی سودم 300 دلار درخواست کردند. پس از چانه زنی 100 دلار واریز کردم ولی بازهم نتوانستم مبلغ را برداشت کنم. که دوباره ایشان درخواست 100 دلار بابت تایید حساب از من درخواست کردند که بنده واریز نکردم. به نظرتون چیکار کنم.

عقل سلیم در مثال فوق می‌گوید هیچ سرمایه‌گذاری در دنیا نیست که 20 دلار را در 2 روز به 2060 دلار تبدیل کند. علاوه بر این، اگر شخص موردنظر قصد داشت 2060 دلار را پرداخت کند، هزینه پرداخت پول یا آزادسازی را از همان 2060 دلار کسر می‌کرد و از شما درخواست پول نمی‌کرد.

به همین سادگی گاهی با کنار هم قرار دادن “چرا” می‌توان در تشخیص سایت کلاهبرداری موفق بود.

مثال 3: با سایتی برخورد می‌کنید که به ازای کلیک روی تبلیغات یا کارهایی ساده مثل تماشای ویدئوهای تبلیغاتی مبالغ بالایی مانند 50 سنت یا 1 دلار به ازای هر بازدید یا کلیک پرداخت می‌کند.

عقل سلیم در مثال فوق می‌گوید آیا در دنیای واقعی کسی حاضر است به خاطر اینکه تبلیغی 1 دقیقه‌ای در تلویزیون مشاهده کردید به شما نیم دلار بپردازد؟
کسی حاضر می‌شود به خاطر اینکه 30 ثانیه وقت گذاشتید و عملا هیچ‌کاری نکردید به شما 0.3 دلار بپردازد؟

image 13 edited

نکته: سایت‌هایی هستند که بابت مشاهده تبلیغات به شما مقادیر ناچیزی (مثلا 0.001 دلار به ازای هر کلیک!) پرداخت می‌کنند اما تا بتوانید به حداقل برداشت برسید چندین سال باید کلیک کنید یا چندهزار نفر زیرمجموعه‌ داشته باشید که همه آنها روی تبلیغات کلیک کنند!

مثال 4: فردی از کنگو به من پیام داده و می‌گوید بیوه یک فرد ثروتمند است و در بستر بیماری افتاده و کسی را ندارد. او می‌خواهد مبلغ 1 میلیون دلار را برای کمک به افراد نیازمند به من منتقل کند تا بتوانم آنرا بین نیازمندان تقسیم کنم، از من اطلاعات شخصی خواسته و با پیام‌هایی که رد و بدل کردیم می‌خواهد 2000 دلار بابت هزینه انتقال پول برایش ارسال کنم.

عقل سلیم در مثال فوق می‌گوید که چطور یک فرد ثروتمند به شمایی که هیچ شناختی ندارد اطمینان می‌کند؟ چرا چنین مبلغی را مستقیما به خیریه نمی‌پردازد؟ مگر امکان دارد چنین شخصی هیچ خویشاوند، آشنا یا دوستی نداشته باشد؟ گذشته از همه اینها، چنین فرد ثروتمندی چه نیازی به درخواست پول از شما دارد؟

برخی از این حالت‌ها خارج از راهنمای کلاهبرداری سایت‌ها قرار دارد و گاهی آن را در ایمیل‌های‌مان مشاهده می‌کنیم.

گاهی با برانگیختن حس ترحم و دلسوزی و گاهی نیز با برانگیختن سایر احساسات، چنین افرادی سعی در دریافت مبلغی به بهانه‌های مختلف دارند.

تعداد این پیام‌ها در شبکه‌های اجتماعی به شدت رشد کرده و کلاهبرداران از هر ترفندی برای جلب اعتماد افراد استفاده می‌کنند. در هنگام مواجه شدن با چنین وبسایت‌هایی، برای تشخیص کلاهبرداری سایت کافیست اعداد و ارقام را با سایرین مقایسه کنید. حتی جستجو در اینترنت در مورد این ارقام نیز می‌تواند مفید باشد.

ذهنیت برنده شدن در لاتاری را کنار بگذارید!

خودتان را فریب ندهید. برخی دوست دارند خودشان را فریب دهند. گاهی فریب ندادن خودمان واقعا سخت است.

کلاهبرداران عاشق افرادی هستند که پول کمی دارند ولی به دنبال جذب کردن پول با قانون جذب و مفاهیم مشابه هستند. یکی از راه‌های تشخیص سایت کلاهبرداری مشاهده چنین مشخصه‌هایی است.

واقعیت تلخ است، به همین خاطر افراد به خواب و رویا روی می‌آورند.

افرادی که به دنبال جذب کردن پول هستند، خیلی راحت در دام کلاهبرداری می‌افتند زیرا تصور می‌کنند قانون جذب در حال جواب دادن است و فرصت فوق‌العاده‌ای که در برابرشان قرار گرفته پاسخ کائنات به درخواست آنهاست اما در واقعیت با یک کلاهبردار طرف هستند.

فریب دادن شخصی که آماده فریب خوردن است ساده است.

این ضرب‌المثل معروف را به خاطر داشته باشید:

پنیر مجانی فقط در تله‌موش یافت می‌شود.

هیچ‌چیز مجانی و بدون زحمتی وجود دارد. حتی اگر به نظر می‌رسد کسی یا کسانی در حال بدست آوردن پنیر مجانی هستند، به احتمال قوی شما از شرایطی که آن شخص داشته یا دارد به طور کامل خبر ندارید.

اگر شخص متخصصی مانند یک معامله‌گر حرفه‌ای، یک دکتر جراح یا یک فرد بانفوذ در مدتی کوتاه مبالغ زیادی پول بدست می‌آورد، به این دلیل بوده که زمان زیادی در گذشته صرف مهارت خود کرده است. تشخیص کلاهبرداری سایت‌‌ها با وعده‌های خیره کننده آسان است. اغلب آن‌ها به شما رویا می‌فروشند. 

هیچ میوه و ثمری بدون تلاش و زحمت بدست نمی‌آید.

image 14 edited

اگر قصد دارید برندگان لاتاری یا قرعه‌کشی که یکباره پول زیادی بدست می‌آورند را مثال بزنید، باید عرض کنیم شما هزاران و شاید میلیون‌ها نفری که در سمت بازنده بوده‌اند را نیز باید در نظر بگیرید. 

برای تشخیص سایت کلاهبرداری، به وعده‌های آن‌ها نگاه کنید. وبسایت‌های لاتاری که وعده برنده شدن مقدار زیادی پول را به شما می‌دهند در واقع به دنبال طعمه هستند. 

کلیت ماجرا این است که:

نابرده رنج گنج میسر نمی‌شود.

ذهنیت برنده شدن در لاتاری و قرعه‌کشی را کنار بگذارید به چند دلیل:

  • اول این که در دام کلاهبرداران نیفتید
  • دوم این که پول و سرمایه‌تان را در قمار و ریسک‌های غیرعقلانی از دست ندهید
  • سوم زمان‌تان را در انتظار برای برنده شدن در لاتاری نابود نکنید
  • چهارم تا می‌توانید دست به کار شوید و با تلاش و پشتکار از زمان‌تان استفاده کنید

بزرگ‌ترین گنج شما زمان شماست، پس از تشخیص کلاهبرداری سایت، وقت خود را بیشتر از این در آن‌ها هدر ندهید. 

راهکارهای کاربردی برای تشخیص سایت کلاهبرداری

گاهی اوقات پیشنهادی خاص را بررسی می‌کنید و منطقی به نظر می‌رسد و می‌خواهید زمان یا پول‌تان را سرمایه‌گذاری کنید.

چگونه باید اعتبار سایت، نرم‌افزار، کیف پول، صرافی یا هر چیز دیگری را در فضای مجازی بررسی کنید. تشخیص سایت کلاهبرداری در حوزه کریپتو و ارزهای دیجیتال موضوعی است که سال‌های اخیر به یک معضل تبدیل شده است.

در واقع کریپتو به دلیل نوسانات و سود‌های بالای خود، منطق بسیاری از مردم را از کار انداخته است. این موضوع باعث شده تا آن‌ها به راحتی در دام کلاهبرداری‌های کریپتو قرار گیرند.

راهکارهای خاصی وجود دارد که تا حد زیادی می‌تواند به تشخیص شما کمک کند ولی گاهی کار سخت می‌شود زیرا برخی کلاهبرداران حرفه‌ای هستند و وقت و انرژی زیادی برای پیاده‌سازی نقشه‌شان صرف کرده‌اند.

در واقع گاهی هیچ نشانه کلاهبرداری در سایتی وجود ندارد و شما نمی‌توانید فقط با بررسی ادعاهای مطرح شده در چنین وبسایت‌هایی آن‌ها را تشخیص دهید. فرض کنید با یک وبسایت استیک ارز دیجیتال مواجه می‌شوید که در آن سود‌های پیشنهادی معقول هستند. 

مسلما تشخیص سایت کلاهبرداری فقط با نگاه کردن به چنین نمونه‌ای امکان پذیر نیست و تشخیص آن‌ها نیازمند تحقیق و بررسی عمیق آن‌ها است. راهنمای کلاهبرداری سایت ها وجود ندارد و وقتی حرف از پول‌های سخت به دست آمده شما باشد، باید دقت خود را چند برابر کنید. مسئولیت سرمایه گذاری در سایت‌ها فقط برعهده شماست و تشخیص کلاهبرداری سایت‌های کریپتو نیز گاهی آسان نیست. 

در هنگام مواجهه با چنین وبسایت‌هایی، ابتدا نکات زیر را بررسی کنید:

اسم و آدرس سایت را در گوگل جستجو کنید

اینکار را با هدف یافتن اطلاعات بیشتر در مورد سایت، پروژه و بررسی اعتبار آن انجام می‌دهید.

توجه به آدرس وبسایت یکی از راه‌های تشخیص کلاهبرداری سایت‌های فیشینگ است. بسیاری از سایت‌های کلاهبرداری سعی دارند با جعل وبسایت مورد نظر شما، دارایی‌های شما را سرقت کنند. البته این روش کلاهبرداری چیز جدیدی نیست و با ورود اینترنت و تجارت آنلاین، رواج پیدا کرد.

image 15

با اضافه کردن کلماتی مانند Review به اسم پروژه می‌توانید بررسی‌های دیگران در مورد آن پروژه را بخوانید. برای مثال اگر وبسایت مورد نظر ما، نامش Mycryptotest باشد، عبارت‌هایی که در گوگل برای تشخیص سایت کلاهبرداری باید جستجو کنید می‌تواند به شکل زیر باشد:

  • Mycryptotest review
  • Mycryptotest is legit

نظرات سایرین را درباره سایت موردنظر بخوانید

روش دیگر تشخیص سایت کلاهبرداری توجه به بازخورد اجتماعی نسبت به سایت مورد نظر است. چون اغلب با سایت‌های خارجی طرف هستید، بهتر است با جستجو Review site.com در جستجوی نظرات بقیه در مورد سایت موردنظر باشید (به جای site.com آدرس سایت مدنظر را بنویسید).

سایت‌هایی هستند که سایر سایت‌ها را بررسی می‌کنند اما احتمال وجود نظرات‌ ضد و نقیض وجود دارد.

زیرا گاهی کلاهبرداران به سایت‌های دیگر پول می‌دهند تا Review های مثبت (نظرات خوب) برای آنها ثبت شود. بنابراین این روش همیشه راهنمای کلاهبرداری سایت‌ها نیست و نمی‌توان چندان به آن تکیه کرد. 

خواندن فروم‌ها و انجمن‌های گفتگو کمک بیشتری می‌کند، چون افراد شرکت‌کننده در بحث زیادتر است و می‌توان اطلاعات قابل اعتمادتری از کاربران معتبر انجمن بدست آورد.

همچنین با جستجوی نام سایت در توئیتر و فیس‌بوک می‌توانید ببینید سایرین در مورد آن چه نوشته‌اند. البته داشتن کمی حس بدبینی می‌تواند مفید باشد. برای مثال توجه به هشدار‌های برخی در این فروم‌ها شاید جرقه‌ای برای تشخیص سایت کلاهبرداری باشد که شما نسبت به آن اعتماد زیادی داشته‌اید.

عوامل سایت یا پروژه چه کسانی هستند؟

باید تیم پروژه موردنظر یا عوامل سایت را بررسی کنید.

ببینید آیا تیم معرفی شده در سایت، هویت واقعی دارند؟ آیا اساسا تیم معرفی شده یا خیر؟

با بررسی صفحه شخصی آنها در شبکه‌های اجتماعی می‌توانید اعتبار این موضوع را بررسی کنید.

  • آیا در شبکه اجتماعی فعال هستند؟ عکس شخصی خودشان را برای صفحات قرار داده‌اند؟
  • سایرین در مورد تیم پروژه در شبکه‌های اجتماعی چه گفته‌اند؟
  • صفحات شبکه‌های اجتماعی چه تعداد دنبال‌کننده واقعی وجود دارد؟
  • آیا کسی در صفحات آنها پاسخگوی کامنت‌ها و نظرات است؟
  • شماره تماس، ایمیل، آدرس یا سایر مشخصات وجود دارد؟

کنار هم قرار دادن این سرنخ‌ها می‌تواند در تشخیص کلاهبرداری سایت به شما کمک کند. لازم به ذکر است در پروژه‌های کریپتو گاهی تیم آن‌ها ناشناس هستند و شما باید به مدل کسب و کار وبسایت مورد نظر توجه کنید. 

سایت یا پروژه چقدر سابقه دارد؟

درباره سایت‌ها و پروژه‌هایی که سابقه طولانی دارند معمولا مطالب و محتوای بیشتری وجود دارد که تحقیق را ساده‌تر می‌کند. منطق چنین تفکری این است که شرکت‌ها(و وبسایت‌های) با مدل کسب و کار سالم باقی می‌مانند. 

image 16

مسلما سایت‌های کلاهبرداری سعی می‌کنند قبل از این که به صورت گسترده به عنوان سایت کلاهبرداری تشخیص داده شوند، شما را فریب دهند. البته در راهنمای کلاهبرداری سایت‌ها باید به این نکته توجه کنید که برخی از آن‌ها با ادعاهای منطقی ولی سو استفاده یا سرقت دارایی‌های شما فعالیت می‌کنند. 

برای مثال وبسایت‌های استخراج ابری زیادی وجود دارند اما همه آن‌ها در حال استخراج کریپتو کارنسی نیستند بلکه با چنین ادعایی و ارائه چند تصویر، نظر دیگران را به خود جلب کرده‌اند تا در نهایت دارایی‌های آن‌ها را سرقت کنند.

همچنین بخوانید: کلود ماین چیست

در این موضوع یکی از راه‌های تشخیص سایت کلاهبرداری این است که پست‌های سابق آنها در بخش Blog و صفحات شبکه‌های اجتماعی را ببینید. اینکار بهترین راه برای تشخیص عمر فعالیت سایت است.

مخصوصا پست‌های آنها در شبکه‌های اجتماعی مانند توئیتر را بررسی کنید.

محتوای سایت را با دقت بخوانید

محتوای سایت‌شان را زیر و رو کنید تا هرچه بیشتر در مورد نحوه کار، سیاست‌ها، سابقه و نقشه راه بدانید. بخش تماس با ما، درباره ما، سیاست‌ حفظ حریم خصوصی، قوانین را مطالعه کنید.

تحقیق و بررسی شما هرچقدر عمیق‌تر و با دقت‌تر باشد می‌توانید با وصل کردن این پازل به همدیگر، شناخت بیشتری بدست آورید.

از آن‌جایی که ما در مورد وبسایت‌های خارجی صحبت می‌کنیم، زبان آن‌ها اغلب انگلیسی است. برای راهنمای کلاهبرداری وبسایت در صورت نیاز از هر کسی که در حوزه فنی آن تخصص دارد کمک بگیرید.

در محتوای وبسایت به دنبال پاسخ‌های مربوط به مدل کسب و کار آن‌ها باشید. مثلا آن‌ها چگونه فعالیت می‌کنند؟ چگونه پول در می‌آورند؟ چقدر در می‌آورند؟ آیا مدل کسب و کار آن‌ها نسبت به ادعاهای مطرح شده در وبسایت منطقی است؟ آیا آمار و اطلاعاتی از ادعاهای آن‌ها وجود دارد؟  

یکی دیگر از روش‌هایی که در راهنمای کلاهبرداری سایت به شما کمک می‌کند این است که به گرامر و املای واژه‌ها دقت کنید. وبسایت‌هایی که شرکت‌های پشت آن‌ها واقعی باشند مسلما برای محتوای وبسایت وقت می‌گذارند. غلط‌های املایی همیشه وجود دارند اما وجود محتوای ضعیف که اشتباهات گرامری زیادی در آن دیده می‌شود، باید زنگ خطر شما را فعال کند.

خودتان بپرسید

اگر اطلاعاتی از سایت یا پروژه موردنظر بدست نیاوردید، در سایت‌ها و فروم‌های مختلف از تجربه دیگران بپرسید.

به هیچ عنوان تا زمانی که اطمینان کامل از اعتبار و سالم بودن سایت حاصل نشده، وقت و پول خودتان را سرمایه‌گذاری نکنید. گاهی تشخیص سایت کلاهبرداری صرفا بیش از چند کلیک از شما زمان می‌برد اما مسلما ارزش آن را دارد. 

پول و سرمایه شما ارزشمند است. اگر دوست ندارید ضرر کنید باید برای تحقیق وقت بگذارید.

همه افراد می‌توانند سایتی راه‌اندازی کنند و ادعاهای مختلف داشته باشند. بررسی صحت ادعاها بر عهده شماست.

سوالات متداول

بهترین راه تشخیص کلاهبرداری چیست؟

مطالعه محتوای وبسایت، تحقیق در مورد نام و اعتبار آن در گوگل، دقت به نظرات سایرین، مراجعه به انجمن‌های گفتگو و ارزیابی ادعاهای وبسایت مورد نظر از مهم‌ترین راه‌هایی است که می‌تواند در تشخیص کلاهبرداری سایت به شما کمک کند.

من پولم را در یک وبسایت کلاهبرداری از دست دادم چه کار کنم؟

در مورد وبسایت‌های خارجی متاسفانه کار خاصی نمی‌توان برای بازگرداندن پول انجام داد. این موضوع در مورد وبسایت‌های کریپتو و غیرکرپیتو صدق می‌کند. با این حال می‌توانید در انجمن‌های ایرانی و خارجی، مردم را از آن آگاه کنید.

وبسایتی به من 4 درصد سود روزانه می‌دهد، آیا کلاهبرداری است؟

وبسایت‌های پانزی قبل از ظهور کریپتو وجود داشته‌اند اما با رواج Web3، رشد زیادی کرده‌اند. به خاطر داشته باشید هیچ سازمان یا شرکتی در دنیا نمی‌تواند به شما سود ثابت روزانه بدهد مگر این که قصدی در کار باشد. این وبسایت‌ها کلاهبرداری هستند و دارایی‌های شما مسلما از دست خواهند رفت.

آیا ورود به وبسایت‌های کلاهبرداری باعث گرفتن ویروس می‌شود؟

تا زمانی که از چنین وبسایت‌های مشکوکی اقدام به دریافت فایل نکرده باشید، خطری شما را تهدید نمی‌کند. با این حال تشخیص دانلود شدن یک فایل توسط یک کاربر معمولی اینترنت کار مشکلی است و باید به کار‌هایی که در پس زمینه مرورگر رخ می‌دهد آگاه باشید.

نتیجه گیری

در مواجه با هر پیشنهاد و فرصت، عقل سلیم‌تان را به کار بیندازید. با کنار گذاشتن طمع، موضوع را بررسی کنید.

ذهنیت برنده شدن در لاتاری و «بدست آوردن چیزی در قبال هیچ» را کنار بگذارید. نابرده رنج گنج میسر نمی‌شود. پنیر مجانی فقط در تله موش یافت می‌شود. قبل از هرگونه سرمایه‌گذاری پول یا زمان، پیشنهاد موردنظر را به شکل عمیق بررسی کنید.

صرفا به خاطر طمع و این تصور که می‌توانید قبل از فروپاشی سیستم از آن خارج شوید سرمایه‌گذاری نکنید. مگر اینکه حاضر باشید کل پولی که گذاشتید را از دست بدهید.

کلاهبرداران ترفندهای زیادی دارند که گاهی تشخیص آنها حتی توسط افراد باتجربه نیز مشکل است. تشخیص سایت کلاهبرداری موضوعی است که باید برای آن وقت بگذارید. تطبیق ادعاهای مطرح شده از سوی وبسایت‌ها برای سرمایه گذاری اهمیت زیادی دارد. شما نباید صرفا براساس چند دیدگاه مثبت یا نظرات دوستان یا آشنایان به وبسایت‌ها اعتماد کنید. 

وقتی در حال سرمایه گذاری بر روی یک وبسایت هستید، تشخیص کلاهبرداری وبسایت برعهده شماست و در صورتی که وبسایت مورد نظر کلاهبردار از آب در بیاید، راهی برای پس گرفتن دارایی‌ها نخواهد بود. اگر تجربه یا نکته‌ای برای شناخت کلاهبرداران دارید در بخش نظرات بنویسید.

آیا این مطلب مفید بود؟
‌بله‌‌خیر‌

شما در بورس، علاوه بر خرید و فروش سهام:

  • می‌توانید در دارایی‌هایی مانند طلا و مسکن سرمایه‌گذاری کنید
  • در صندوق‌های سرمایه گذاری بدون ریسک، سود ثابت بگیرید

برای شروع سرمایه‌گذاری، افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاری‌ها انجام دهید:

نام شرکتویژگی‌هاامتیاز
کارگزاری آگاه
  • باشگاه مشتریان با جایزه
  • نرم‌افزار معاملاتی پیشرفته
  • دریافت اعتبار معاملاتی
  • خرید آنلاین صندوق‌ سرمایه‌گذاری
  • ثبت‌نام آنلاین برای کد بورسی
blankثبت نام در بورس

برای سرمایه‌گذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه می‌شود:

نام خدماتویژگی‌ها
دوره‌های آموزش تحلیل تکنیکال
  • دوره‌های حضوری + غیرحضوری
  • شناخته‌شده‌ترین اساتید
  • در سطح مقدماتی، متوسط و پیشرفته
  • ارائه مدرک معتبر گذراندن دوره
blank

بیشتر بخوانید:

کلاهبرداری‌های ارز دیجیتال

0 0 رای
به مطلب امتیاز دهید:
اشتراک
اطلاع از
guest

108 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه‌ها
کوروش

با سلام

ممنون از صبر و پیگیری شما بزرگوار برای آگاه کردن مردم .

سوال بنده اینه :

کپی ترید و … آیا درسته ؟
مثلا سایتی مثل مای درآمد ، پولساز ، ایران وب کار و … که ادعا میکنن پکیج آموزشی اپلیکیشن میفروشن و درآمد روزانه ۵۰ دلاری رو دارن درسته ؟

ادعای این سایتها این هست که همه ی پولها در کیف پول خودمون هست و فقط معاملات افراذی که سود کردن کپی میشه .

این کلاهبرداریه ؟ یا دروغه ؟ یه جای کار به نظر میلنگه .

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

کیان

سلام ممنون بابت مطالب مفیداتون، سوالم اینه آیا سایت bvdinvest.com معتبره یا خیر؟؟؟

مریم

سلام در مورد ترینوست اطلاعاتی دارید؟ممنونم

hamid

سلام آقای مهندس جهاندیده
ضمن تشکر از مطلب بسیار ارزنده جنابعالی میشه لطف بفرمائید که آیا سایت refund.ottogrp.vip قانونی هست یا خیر ؟
سیستم کاریش به این صورت که از طریق صرافی مثلا 100 تتر به حسابی که اعلام میکنه واریز میکنی بعد توی سایت یکسری اجناس با قیمتهای مختلف داره شما با اون 100 تتر میتونی جنسی رو بخری که 100 تتر ارزش داره وقتی خریدی بعد از 12 ساعت سه درصد به پولت سود میده

علی

این سایت چک کردم 77 روز تاسیس شده خیلی قابل اطمینان نیست .

zahra

سلام آقای جهاندیده میدونین سایت کولین گالری معتبره؟

کوروش قطبی

سلام جناب جهاندیده
و ممنون از مطالب پر بارتون در مورد اپلیکیشن Etsy میخواستم توضیح دهید که آیا کلاهبرداریه یا خیر و آیا خودتان ترید میکنید که بنده بیام زیر مجموعه خودتان شوم و یا کلا پیشنهاد شما چیست؟
با سپاس

پیمان

سلام

دوستان محترم ازتون خواهش میکنم به سمت این سایت های کلاهبرداری که اسمشون رو میارم نرید

خودم متاسفانه بالغ بر 20 میلیون از دست دادم

میزبان باکس . میکروباکس . اسمارت باکس . مکس باکس

تمامشون احتمالا یه گروه هستن که بعد کلاهبرداری در اولی در اواخر کار سایت یه سایت جدید افتتاح میکنن و سایت قبلی رو بعد یه مدت میبندن و شماره واتس سایت رو مسدود میکنن و میرن سراغ سایت بعدی به همین صورت میلیاردها تومان کلاهبرداری کردن

بازهم میگم خواهش میکنم گول تبلیغاتشون رو نخورید همش دروغه یکسال زندگی من رو سیاه کردن

بهرام

ایا با کمک پلیس فتا میشه حقمو از سایت tronere7 .com بگیرم؟

مهران

سلام ببخشید می خواستم بدونم پکیج اکادمی فرتاک مجید نیک نام کلاهبرداریه؟ اقا کلی ادم از درامدشون فیلم میگیرن می فرستن کلیپ ضبط میکنن که ماهی انقدر کسب کردم و این اقا سایتش نماد اعتماد داره خواهش میکنم راهنمایی کنید چون قصد سرمایه گذاری دارم ممنون میشم

علی

سلام به نظر من هیچ کس نباید داخل این سایت ها حساب کاربری باز کنه دارن سودهای بالای پیشنهاد میدن آدم و وسوسه میکنند من شخص ۱۵۰دلار سرمایه گذاری کردم خواستم سودم را بردارم برداشت زد ولی واریز نشد لطفا مواظب باشید

کمال

سلام ببخشین سایت بیت پین رو چطور ارزیابی میکنین؟مورد تاییده؟

ایمان

سلام ایا سایت citi.global.ccبرای سرماسه گذاری ارز کلاهبرداریه؟

مهدی

سلام خسته نباشید
سایت treenvest.com
ماهی۱۰ درصد سود میده و فک میکنم که خیلی کم سود میده
میخواسم بپرسم کلاهبرداری هستش یاخیر؟
چون ۱۰درصد ماهی کمه و زیاد نیست
ممنون میشم جواب بدید

مریم

سلام
لطفآ در مورد شرکت defi groups هم بفرمایید.
آیا میشه بهشون اعتماد کرد؟
کلاهبردار نیستن؟

علی

سلام .دوستان فریب سایت های سرمایه گذاری دلاری رو نخورید .هیچ کدام از این سایت ها درست نیستند و همه کلاه بردار هستند .شاید در اوایل همه چیز خوب باشد و سرمست از سود پول باشید و حتی بتوانید اندکی برداشت کنید ولی این ها طمع ما رو بالا میبرند و وقتی که حسابی گول خوردیم از ما درخواست پول بیشتر میکنند و تازه به خودمون میایم که چه کلاهی سرمون رفته .سایت valtuscapitalیکی از این سایت هاست خواهشا وارد نشید

Omid

سلام دوستان عزیز منم از مالباختگان مکسمی و کلاهبرداری مجید نیکنام هستم اگر کسی اطلاعاتی دارد بهم پیام بده و راهنمایی کنید چیکار کنم
۰۹۳۷۹۵۲۷۴۳۹

احمدی

سلام ببخشید برنامه کارماتاپ که گفته میتونید شارژ و بسته اینترنتی بفروشید سایت معتبریه؟؟ یعنی راسته کلاهبرداری نیست؟ ممنون میشم پاسخ بدید خیلی ممنون

ایران

مشکل توی مملکت ما اینه که تعداد اشخاصی مثل جنابعالی کم هستند که وقت خودشون رو بذارن و در فضای مجازی روشهای سرمایه گذاری در بورس و موارد ایمنی و … رو توضیح بدهند، ای کاش حداقل دانشجویانی که در چنین رشته هایی تحصیل میکنند روشهای سرمایه گذاری در بازارهای مالی ایران و جهان رو در فضای مجازی برای کمک کردن به هموطنان خودشون توضیح میدادند تا هم یک کمکی به دیگران کرده باشند و هم با نشان دادن دانش و صداقت ، برای آینده شغلی خودشون در بازارهای مالی اعتبار کسب کنند.چون وجود کلاهبرداران فقط به ضرر سرمایه گذاران نااگاه نیست بلکه موجب بی اعتمادی در جامعه میشه و موجب میشه فارغ التحصیلان و کارشناسان اقتصادی برای جلب اعتماد فعالان اقتصادی به مشکل بر بخورن

محمد

سلام ممنون از اطلاعات خوبتون تو تلگرام یه نفر بهم پیام داده که در ازای پرداخت 100 دلا روزی 2.3دلار پرداخت میکند اسم سایت هم mutual wealth investors.com هستش آیا میشه اعتماد کرد؟

حمید حاجی زاده

سلام من به دام یک کلاهبردار شیاد افتاده ام اول با سایت LaurenCapitals.comوبعد با سایت Airbitfury.con
با سایتLaurenبه من مثلاً پنج هزار دلار واریز کرد در بلاکچین و از من دوتا پانصد دلار برای آزاد سازی گرفتن و بعد پول من را به ایر بیت فوری واریز کردند و در آنجا میشود آدرس کیف پول برای برداشت داد ولی همانطور در حالت بررسی باقی می‌ماند خواستم بدانم که من میتوانم به پولم برسم یا دیگر چشمم را بر روی پولم ببندم

رضا

سلام در مورد شرکت gpm معتبر هست یا نه

محمدرضا

سلام آقای جهاندیده ایا سایت تجارت انلاین واقعیت داره

عباس

سلام
آیا شرکت
storecoins limited
کلاهبردار است

مریم

سلام. از شما هم کلاهبرداری کردن؟

M

سلام.نظرتون درباره اوبیت نتورک چی هست؟

Ali

دوستان سلام
سایت fxcointech.org
یک سایت کلاه برداری هست به هیچ عنوان پولی واریز نکنید.
از من و خیلی های دیگه کلاه برداری کردن

blank

در بورسینس از 10 سال گذشته تاکنون، تلاش ما این بوده به شما کمک کنیم:

  • ترید و سرمایه‌گذاری اصولی را شروع کنید
  • ارزش پول‌تان را در برابر تـورم حفظ کنید
  • از سرمایه‌تان برای کسب سود بیشتر استفاده کنید
  • سرمایه‌گذاری موفق‌تری داشته باشید

درباره بورسینس بیشتر بخوانید 

blank
108
0
از دیدگاه‌ شما استقبال می‌کنیمx