- این موضوع 0 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 11 ماه پیش بدست
شجاعالدین جهاندیده بهروزرسانی شده است.
- نویسندهنوشتهها
- 19 سپتامبر 2017 در 10:22 #32336
شجاعالدین جهاندیده
مدیرکلشرکت توسعه سرمایه پیشگامان پویا (سهامی خاص) در تاریخ 1391/08/07 به ثبت رسیده و بر اساس مصوبه مورخ 1393/06/19 هیات مدیره محترم بانک ملی ایران به عنوان متولی ارائه خدمات و گسترش کارت اعتباری بانک ملی ایران تعیین گردیده است.
“سیستم جامع مدیریت کارت اعتباری” شرکت در مهرماه 1394 با صدور اولین سری کارت های اعتباری عملیاتی گردیده است.
محصولات این شرکت چیست؟
کارت اعتباری مرابحه برنزی، نقره ای، طلایی
کارت اعتباری فراگیر
کارت خرید اعتباری کالای ایرانیکارت اعتباری چیست؟
منظور از کارت اعتباری، ارائه کارتی از سوی بانک یا موسسه اعتباری به متقاضی کارت است که بر اساس آن متقاضی بتواند تا میزان مشخصی که به آن سقف اعتبار گفته می شود از محل اعتباری که توسط بانک به دارنده کارت داده شده است از مراکز فروش کالا یا خدمات خرید نماید.
بانک یا موسسه اعتباری در بازه های یک ماهه صورتحساب دارنده کارت اعتباری را صادر و به وی ارائه می کند و دارنده کارت بر اساس شرایط اعطای کارت اعتباری موظف می شود تا اعتبار مصرفی در بازه زمانی یک ماهه را تسویه و یا به صورت اقساطی بازپرداخت کند.
به همین منظور می بایست قراردادی بین بانک و دارنده کارت منعقد گردد و در آن شرایط اعطای اعتبار، شرایط مصرف اعتبار، شرایط بازپرداخت اعتبار، نرخ سود، کارمزدها، جرائم و… تعریف و مشخص شود.
قرارداد کارت اعتباری می بایست بر اساس عقود اسلامی باشد. بانک مرکزی ج.ا.ا برای کارتهای اعتباری عقد مرابحه را تعیین کرده است، اگر چه پیش از این برخی بانک ها کارت های اعتباری خود را بر اساس عقود دیگری نظیر خرید دین و خرید اقساطی نیز صادر می کردند.
بانک مرکزی ج.ا.ا در دستورالعمل اجرائی کارت اعتباری “مرابحه” را چنین تعریف کرده است: ” عقدی است که به موجب آن عرضه کننده؛ بهای تمام شده اموال و خدمات را به اطلاع دارنده کارت می رساند و سپس با افزودن مبلغ یا درصدی اضافی به عنوان سود، آن را به صورت نقدی، نسیه دفعی یا اقساطی، به اقساط مساوی و یا غیر مساوی در سررسیدهای معین به دارنده کارت واگذار می کند.”
بطور خلاصه، براساس قرارداد مرابحه، بانک قیمت کالا یا خدمت خریداری شده را به فروشنده پرداخت می کند و طبق شرایط تعیین شده در قرارداد، قیمت آن را از دارنده کارت به صورت نسیه یا قسطی دریافت می کند. بانک در انجام این فرایند می تواند سودی را از دارنده کارت اخذ نماید.
بر اساس مقررات بانک مرکزی ج.ا.ا در عقد مرابحه سقف اعتبار، نرخ سود، مدت اعتبار کارت، مهلت پرداخت، دوره بازپرداخت، نرخ و روش محاسبه جریمه و مواردی از این قبیل میبایست به صورت شفاف مشخص شود.
در عقد مرابحه چنانچه دارنده کارت مبلغ مورد تعهد خود را زودتر از زمان تعیین شده پرداخت کند مشمول تخفیف از سود قابل پرداخت خواهد شد.
در کارتهای اعتباری، عموما اعتبار گردشی است. به این معنا که در هر پرداخت بانک پس از کسر سود یا کارمزد یا جریمه احتمالی، اصل اعتبار را مجددا به حساب دارنده کارت اعتباری باز می گرداند.
همچنین کارت اعتباری می تواند با اعتبار غیر قابل برگشت یا اصطلاحا با اعتبار ثابت صادر شود به طوری که دارنده کارت فقط برای یکبار اعتبار خود را مصرف نموده و آن را با سود متعلقه طی اقساط تعیین شده بازپرداخت کند. از این نوع کارتها عموما برای خرید کالای بادوام استفاده میشود.
منبع: کارت اعتباری چیست
شرکت پیشگامان پویا در الکامپ
شرکت دادهورزی سداد، چهار زیرمجموعه خودش را در غالب یک غرفه دیدنی و زمستانی در وسط سالن ۳۸ نمایشگاه قرار داده بود و این بار به سراغ شرکت توسعه سرمایه پیشگامان پویا رفتیم؛ شرکتی که حدودا سه سالی از تأسیسش توسط بانک ملی میگذرد و بعد از سه سال فعالیت در زمینه کارتهای اعتباری، وارد هلدینگ سداد شد.
شاید جالب باشد بدانید که سال گذشته، بهطور متوسط ۴۵ درصد تراکنشهای کارت اعتباری در شبکه شتاب به شرکت پیشگامان پویا اختصاص داشت و الکامپ ۹۶، اولین تجربه حضور این شرکت بهعنوان هلدینگ دادهورزی سداد است که قصد دارد خودش را بهتر و بیشتر به مخاطبانش بشناساند. در حال حاضر این شرکت بهطور اختصاصی حدود ۳۵۰ هزار کارت اعتباری برای بانک ملی و با ارزشهای سه تا پنجاه میلیون تومانی صادر کرده است. البته باید گفت که این شرکت قابلیت این را دارد که بهصورت همزمان، چندین بانک را بپذیرد و سیستم خودشان را برای بانکهای دیگر نیز راهاندازی کند و کارت اعتباری مختص هر بانک را برایشان صادر کند.
چهار روز نمایشگاه، فرصت بسیار خوبی برای شرکت توسعه سرمایه پیشگامان پویا است که تبلیغات و معرفی و جذب مشتری خوبی انجام دهد. به گفته مدیران ارشد این مجموعه، در این دو روز آنها توانستند به نتایج خوبی برسند و حتی با دو بانک خصوصی هم صحبتهایی برای همکاری داشته باشند.
منبع: نگاهی به حضور ۶ کسبوکار در روز دوم الکامپ
- نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.